Vloerkleed voor buiten: Atlantique van Carpet Sign

Written by margitkengen. Posted in Accessoires, Buitenmeubilair, Stoffering, Vloerkleden

carpet sign_atlantique

Het is heerlijk weer en dan gaan we meer buiten leven. Lekker genieten van een hapje en drankje, een boek lezen of in alle rust genieten van het zonnetje. Om het het huiselijke gevoel buiten te vergroten kan je er dan voor kiezen om een vloerkleed toe te passen onder je zithoek buiten. In de collectie van het Nederlandse merk Carpet Sign zit de kwaliteit Atlantique en is er in twee verschillende types en is ontworpen door de Carpet Sign studio.

De Atlantique met de losse pool met een hoogte van 30 millimeter zorgt voor een nonchalant beeld door de losse structuur. Je hebt de keuze uit maar liefst 20 verschillende gemêleerde kleuren dus de kans is heel groot dat er de kleur bij zit die goed aansluit bij de vloer van je terras. Om er voor te zorgen dat het tapijt zorgt voor één geheel met de meubels die er op staan is het een slimme keuze om de kleur van het vloerkleed ook op het meubilair af te stemmen.

carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique
carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique

Wil je liever een iets strakkere, rustigere uitstraling dan is er de Atlantique met een luspool die een hoogte heeft van 16 millimeter. Ook bij dit type zijn de kleuren samengesteld uit verschillende kleurtinten waardoor het een levendige uitstraling heeft. De 20 standaard kleuren waaruit je kan kiezen zijn gelijk aan de Atlantique met de losse pool. Je zou ze dus ook kunnen combineren.

carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique
carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique carpet sign_atlantique

Tot een afmeting van 430 bij 470 centimeter kan hij uit één stuk gemaakt worden, wil je een groter formaat dan worden er naden in verwerkt. Daarbij zou je dit bewust kunnen gebruiken om de twee verschillende types te combineren door bij de losse pool een strook met de luspool toe te passen of andersom. Ofwel in dezelfde kleur waardoor het één geheel blijft maar een accentkleur kan een bijzonder effect geven. Kies de accentkleur die je in je interieur hebt toegepast of een kleur die in het tuinmeubilair zit om het bij elkaar te laten horen.

Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Corvus, een type polyurethaan en het kan niet alleen op je terras of balkon worden toegepast maar ook bij het zwembad kan hij worden gebruikt. Hij is namelijk waterproof, UV-bestendig en niet vatbaar voor schimmel. Daarnaast is hij ook vuilafstotend waardoor hij extra praktisch is in gebruik. Hij kan tijdens alle seizoenen buiten blijven liggen maar natuurlijk hoef je je niet tot buiten te beperken en kan je hem ook als vloerkleed voor binnen gebruiken. Zelfs op vloerverwarming! Hij is alleen niet geschikt om stoelen met wielen op te gebruiken. Het wordt door Carpet Sign wel aangeraden om, als je de Atlantique op een houten vloer of een natuurstenen vloer wilt gebruiken, er een ondertapijt bij toe te passen. Laat je hier goed over adviseren voor de aanschaf zodat je weet dat alles wordt zoals je je dat hebt voorgesteld.

carpet sign_atlantique carpet sign_atlantiquecarpet sign_atlantiqueeMocht het mogelijk zijn wat betreft afmetingen dan kun je dus een tapijt aanschaffen dat je zomers buiten kan gebruiken en hem tijdens de andere seizoenen gebruik je hem binnen. En helemaal op maat te maken dus je kan het perfect laten aansluiten bij de plaats die je hebt!

Bronvermelding: www.carpetsign.nl

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Brigitte Sebregts

  |

  Goedendag, graag zou ik een prijslijst willen ontvangen van de buitentapijten. Met vriendelijke groet, Brigitte

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo Brigitte,
   Bedankt voor je vraag via de website, ik heb je hierover een email gestuurd.
   Hartelijke groet,
   Margit

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.