Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Stoere, rvs garderobe: de Mister T van D-Tec

Stoere, rvs garderobe: de Mister T van D-Tec

Written by margitkengen. Posted in Garderobe

d-tec_mister t

Een kapstok, helemaal van staal waardoor hij een stoere maar rustig beeld vormt in je hal. Dit model zit in de collectie van het Duitse merk D-Tec dat gevestigd is in Dusseldorf. Hij is ontworpen door Markus Börgens en het D-TEC Designteam en door de strakke vormgeving en het weglaten van overbodige details is er een tijdloze garderobe ontstaan.

d-tec_mister-t


Heb je een niet al te grote hal dan is de Mister T in zijn eentje waarschijnlijk al voldoende. Mocht je meer ruimte hebben dan kun je de kapstok aanvullen met bijvoorbeeld een spiegel met eenzelfde rvs rand, al dan niet opvallend door de breedte van de rand, en wat extra opbergruimte door een laatje voor je sleutels of andere kleine spulletjes. Wil je wat meer ruimte, voor shawls etc. dan kun je kiezen voor een kastje. Door de materialen en de vormgeving goed op elkaar af te stemmen ontstaat er één geheel ook al is het niet van hetzelfde merk.


d-tec_mister-t

Deze kapstok wordt aan de wand bevestigd en kan ook worden uitgevoerd met een plaatsje voor je paraplu. Dit onderdeel is helemaal meegenomen in de vormgeving van de rest waardoor hij niet te veel de aandacht trekt. Naast de stang waaraan je je jas op een kleerhanger kan hangen zijn er ook nog vier kleine knoppen, twee aan elke kant van de zuil, om bijvoorbeeld een sjaal aan op te hangen.


d-tec_mister-t

Als de Mister T helemaal in het rvs een beetje teveel van het goede is in jou entree dan kun je er ook voor kiezen om de zuil van de Mister T uit te voeren in antracietkleurig glas. De stang waaraan de hangers voor de jassen hangen en de delen waarmee hij aan de wand wordt gemonteerd blijven uitgevoerd in rvs. Ook in deze uitvoering heb je de keuze of je hem wel of niet met een paraplu-bak wilt, welke ook rvs is. De kleine knoppen die op de zuil zitten vervallen als je kiest voor glas.


De totale hoogte van de Mister T is 199 centimeter waarbij hij een diepte heeft van 30 centimeter. De breedte is 56 centimeter, exclusief de ruimte die de jassen innemen. Door de jassen evenwijdig aan de wand te hangen, dus op de beide korte delen van de stang, krijg je een rustig beeld en hangen ze netjes achter elkaar. Je kunt er ook voor kiezen om de jassen om de langere stang te hangen maar hierdoor ontstaat er een iets rommeliger beeld omdat je heel veel jassen ziet hangen. En als je bezoek hebt dan kun je ze natuurlijk ook allebei gebruiken, de jassen hangen elkaar in de hoek dan wel een beetje in de weg.


Er is ook een variant op de Mister T namelijk de Mister T2. In de basis heeft deze eenzelfde platte strakke zuil alleen staat deze dwars ten aanzien van de wand. De Mister T2 is echter niet meer symmetrisch maar a-symmetrisch. De zuil zit aan de ene kant en de stang van de jassen gaat maar één kant op. De jassen worden dan ook haaks ten opzichte van de wand opgehangen, hierdoor neemt hij ook meer ruimte in beslag. Voordeel is dat de rvs stang is voorzien van een telescopisch gedeelte. Dit kan worden uitgeschoven als je meer ophang-ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld bij een feestje.

d-tec_mister-t d-tec_mister-t d-tec_mister-t

Je kan natuurlijk zelf kiezen aan welke kant van de houten, wit gelakte zuil je de vaste stang wilt en aan welke kant het telescopisch gedeelte. Hierdoor ontstaat er een breedte van 60 tot 85 centimeter. De diepte van 30 centimeter en de hoogte van 199 centimeter zijn gelijk aan de Mister T. Ook de Mister T2 heeft vier kleine haakjes voor het ophangen van bijvoorbeeld shawls of een kinderjasje, deze zitten echter wel op twee verschillende hoogtes.

Heb je liever een vrijstaande kapstok en spreekt de vormgeving en het materiaalgebruik van de Mister T je erg aan dan treft het: die is er ook, de Mister T Stand. Deze staat op een stevige rvs voet van 55 bij 30 centimeter en zorgt voor de stabiliteit van de kapstok die een totale hoogte heeft van 196 centimeter. Links en rechts van de centrale stalen zuil zijn de stangen voor het ophangen van de jassen en als aanvulling heeft ook deze, in dit geval twee, kleine haakjes voor bijvoorbeeld een shawl.

d-tec_mister-t d-tec_mister-t

Een strakke, minimalistische kapstok om een mooi plaatsje te geven in je hal, kantoor of slaapkamer. Bepaal zelf welke uitvoering er het best past of laat je hierover adviseren.

Bronvermelding: www.d-tec.de

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (4)

  • Ellie Maaskant

    |

    Ik wil graag de prijs van mister_ t en van de spiegel.

    Gr Ellie Maaskant

    Reply

    • margitkengen

      |

      Bedankt voor je vraag Ellie, ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met verdere informatie. Succes.
      Met vriendelijke groet,
      Margit

      Reply

  • marjan heemann

    |

    Beste Margit, prachtig , die stoere kapstok mister T van D-tec. Ik zou graag de prijs van je horen, ook van de paraplubak.
    Met vr groet, Marjan Heemann

    Reply

    • margitkengen

      |

      Hallo Marjan,
      Ik heb je een mailtje gestuurd over de Mister T kapstok. Bedankt voor je reactie en slaag je voor een mooie kapstok.
      Groet,
      Margit

      Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.