Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Multifunctionele wandpanelen: Felt Panels van MENU

Multifunctionele wandpanelen: Felt Panels van MENU

Written by margitkengen. Posted in Overige

menu_felt-panels

Wil je op een eenvoudige manier meerdere functies combineren op bijvoorbeeld je wand in de gang? Met de Felt Panels van het Deense merk MENU kan dat. Deze panelen hebben elk hun eigen functie, waaronder een spiegel en sleutelrek. De Felt Panels zijn ontworpen door Norm Architects uit Kopenhagen.

De Felt Panels hebben een strakke, moderne en tegelijkertijd ook vriendelijke uitstraling. Ze zijn vierkant of rechthoekig van vorm maar wél met afgeronde hoeken. Daarnaast zorgt de materiaalkeuze voor een heel warm geheel. Het chique grijze gemêleerde grijs vilt vormt een mooi contrast met de houten elementjes. De witte details zorgen in het geheel voor een fris accent.

menu_felt-panels menu_felt-panels menu_felt-panels menu_felt-panels


Er zijn vijf vierkante panelen van 30 bij 30 centimeter en een dikte van 5 centimeter. Elk met zijn eigen functie. Hierdoor kun je de panelen op veel plaatsen toepassen. Bijvoorbeeld in je hal, slaapkamer, werkkamer of keuken. Je bepaalt zelf welke functies je nodig hebt en hoe je ze wilt combineren. Hou je van strak en rustig dan zou je ze allemaal op één lijn naast elkaar en tegen elkaar kunnen hangen, of met een stukje ruimte er tussen. Ook een vierkant of rechthoek blijft een rustig en strak beeld vormen. Is dit wat te voorzicht naar jouw smaak dan kun je ze natuurlijk ook helemaal willekeurig bij elkaar hangen.

menu_felt-panels


Er is een element met de functie van een klok, deze is alleen voorzien van de twee wijzers waardoor hij er heel minimalistisch uit ziet. De ene wijzer is van hout en de andere is wit. De wijzers zijn aan beide zijden afgerond wat zorgt voor een zachte uitstraling.


menu_felt-panels

Daarnaast is er een Felt Panel met een prikbord functie. Met de prikkers kun je hier gemakkelijk bijvoorbeeld je notities, foto’s of kaarten mee vast zetten. Doordat de prikkers voorzien zijn van een houten bolletje passen ze er helemaal bij.


menu_felt-panels

Een andere functie die je kan kiezen is die voor je post. Dit paneel is voorzien van drie witte elastieken, elk met een houten bolletje, waarachter je je post kan klemmen. Zo komen er, in tegenstelling tot het prikbord, geen beschadigingen aan de dingen die je er op hangt.


menu_felt-panels

Ook is er een kapstok element met 3 grotere houten knoppen waaraan je je jas, tas of shawl aan kan hangen. Handig voor bijvoorbeeld in een kleine hal of in de slaapkamer. Ook hier vormt de warme combinatie van het grijze gemêleerde vilt en de houten knoppen weer een mooi geheel.


menu_felt-panels

Verder is er in de serie Felt Panels ook een vierkant element met een grote ronde spiegel er in verwerkt. Deze vorm vormt een mooi contrast met de vorm van het paneel en sluit naadloos aan bij de afgeronde afwerking van de hoeken.


menu_felt-panels

Naast deze vierkante elementen is er ook één element dat 15 centimeter breed is. De hoogte en de diepte blijven wel gelijk zodat je ze onderling allemaal naar hartelust kan combineren. Dit smallere paneel heeft een magneetfunctie waardoor je er eenvoudig je sleutels aan kan hangen.



menu_felt-panels

Kortom, met dit systeem dat allerlei verschillende functies te bieden heeft met een eenheid in de vormgeving kun je alle kanten op. Of je nu weinig ruimte hebt en slecchts één of twee elementen bij elkaar hangt of je veel plek hebt en er meer dan twee kan combineren: ze vormen een eye-catcher op je wand!

Bronvermelding: www.menu.as, www.normcph.com

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.