Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Bankstel voor buiten: de Bubble Club van Kartell

Bankstel voor buiten: de Bubble Club van Kartell

Written by margitkengen. Posted in Banken, Buitenmeubilair, Fautieuls

kartell_bubble club

Met mooi weer lekker buiten zitten? En dan het liefst niet zo maar op een tuinstoel? Met de Bubble van het Italiaanse merk Kartell kun je buiten een zithoek maken van een bank, fauteuil en bijzettafel om heerlijk te kunnen genieten van het mooie weer. En áls het dan gaat regenen kun je naar binnen vluchten en hem gewoon buiten laten staan. Deze Bubble meubels passen perfect in de collectie van Kartell, die gespecialiseerd zijn in kunststof meubilair.

De wereldberoemde Franse ontwerper Philippe Starck ontwierp dit Bubble Club buitenmeubilair in 2000 en won hiermee in 2001 de Compasso d’oro Award. Door de vormgeving van deze bank, fauteuil en bijzettafel hebben ze veel weg van binnen-meubilair alleen door de materiaalkeuze zijn ze (ook) geschikt voor buiten. Om het comfort te vergroten kun je er naar hartelust sierkussens in gebruiken.

kartell_bubble


De vormgeving van de Bubble doet door de vorm van zijn armleuningen denken aan een klassiek model bank maar het materiaal-gebruik, de buiten-toepassing en de kleuren maken hem helemaal modern. Doordat hij volledig uit één materiaal vervaardigd is krijgt hij een minimalistische uitstraling en kun je hem je eigen stijl meegeven door de stijl van de kussens die je er in legt.


De Bubble serie bestaat uit een bank, een fauteuil en een bijzettafel. Om dit model goed tot zijn recht te laten komen heeft hij wel voldoende ruimte nodig. De bank is namelijk 195 centimeter breed en de fauteuil heeft een breedte van 105 centimeter. De diepte van deze twee is 77 centimeter en ze zijn 80 centimeter hoog. De zithoogte is 45 centimeter en de hoogte van de armleuningen is 70 centimeter.

kartell_bubble kartell_bubble


Als handige aanvulling op de bank en de fauteuil is er een handige bijzettafel om je nog meer gemak te bieden. Deze heeft een lengte en een breedte van 51,5 centimeter en een hoogte heeft van 41,5 centimeter.De Bubble Club wordt gemaakt van polypropyleen en is er in een aantal verschillende kleuren. Wil je een strakke en minimalistische uitstraling dan kan de zink witte uitvoering een goede keuze zijn. Deze steekt fris af tegen het groen in de tuin en kan een mooi contrast vormen met bijvoorbeeld grijze tegels. Let er wel op dat deze kleur vrij fel aan de ogen kan zijn als de zon flink schijnt en dat je er wat sneller vuil op ziet.

kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble


Hou je wel van een sobere uitstraling maar wil je een iets minder hard contrast met de bijvoorbeeld grijze tegels dan is de lichtgrijze wellicht een betere keuze. Deze heeft een iets zachtere uitstraling en reflecteert het zonlicht iets minder fel.

kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble


De zwarte Bubble is een moderne en opvallende verschijning en zorgt voor een chique accent in je tuin of op je balkon. De kleur zorgt er voor dat je er niet zo snel vuiligheid op ziet. Zwart kan er wel voor zorgen dat, wanneer de meubels in de zon staan, ze extra warm worden.

kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble


Hou je meer van frisse, zachte kleuren dan zijn er ook een lichtgele en een lichtgroene variant. Deze vallen wat meer en de gele kan daarbij heel mooi aansluiten bij het ontwerp en de kleuren in de tuin door bijvoorbeeld gele accenten in de bloeiende bloemen. De lichtgroene past goed bij het natuurlijke groen in de tuin. Beide zorgen voor een zomerse uitstraling.

kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble
kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble


Ben je een liefhebber van de meer natuurlijke tinten en laat je dit ook terugkomen in de bestrating door bijvoorbeeld tegels in naturel-tinten of de toepassing van hout? Dan is er ook nog een okerkleurige Bubble die hier heel goed bij aan zou kunnen sluiten.

kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble kartell_bubble


kartell_bubble

Door de drie verschillende elementen kun je er, afhankelijk van de plaats die je hebt, voor kiezen om alleen een bank of een fauteuil te plaatsen maar je kan er ook een volledige zithoek mee samen stellen. Een bank met twee fauteuils en bijvoorbeeld twee tafeltjes als salontafel en als aanvulling eventueel nog een tafeltje tussen de bank en de fauteuils om de onderdelen visueel te koppelen. Met als extra voordeel dat je je drankje lekker dichtbij kan neerzetten.Zie jij jezelf deze zomer al in de Bubble van Kartell op het terras in je tuin of op je balkon zitten?

kartell_bubble kartell_bubble

Bronvermelding: www.kartell.com, www.starck.com

Tags: , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.