Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Salontafel met extra functie: de Sisu van Leolux

Salontafel met extra functie: de Sisu van Leolux

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Salontafels, Woonkamer

leolux_sisu

Ben je op zoek naar een salontafel maar wil je tegelijkertijd meerdere functies combineren? Met de Sisu van Leolux kan dat. Bij de vormgeving van dit model is er namelijk rekening gehouden dat er ook elementen onder passen. Hierbij kan je zelf bepalen of dit bijzettafels moeten zijn of voetenbanken. Door uitgebreide kleur- en materiaalmogelijkheden kan je de Sisu perfect afstemmen op jouw smaak.

De Nederlandse ontwerper Hugo de Ruiter werkt van 1980 tot 2001 bij Leolux, onder andere als productontwikkelaar. Daarna gaat hij als zelfstandig ontwerper verder waarbij hij nog regelmatig voor Leolux werkt. De Sisu ontwierp hij in 2012.


leolux_sisu

Aangezien de salontafel zelf al plek in beslag neemt zorgt de Sisu er voor dat de ruimte eronder niet onbenut blijft. Zo heb je meerdere functies in één maar haal je ze alleen tevoorschijn als dit nodig is. De rest van de tijd ziet je kamer en rustig en opgeruimd uit en pas wanneer de situatie er om vraagt schuif je de bijzettafels of voetenbankjes er onder uit.

Doordat de salontafel uit twee delen bestaat die elk hun eigen afwerking kunnen krijgen kun je er je eigen draai aan geven. Combineer meerdere accentkleuren uit je interieur, combineer een accentkleur met een neutrale tint of laat hem helemaal in één kleur afwerken waardoor hij een neutrale basis vormt.

De salontafel heeft een lengte van 134 centimeter en is daarbij 70 centimeter breed. Hij heeft een hoogte van 39 centimeter en staat daarbij op aluminium gepolijste pootjes die tegen een meerprijs ook in alle epoxy- en lakkleuren van Leolux kunnen worden gekozen (m.u.v. Style).


leolux_sisu

Ook voor de voetenbanken is het mogelijk om een combinatie van twee materialen te kiezen. Laat de kleur van de salontafel bijvoorbeeld in het patroon van de stof terugkomen of kies voor een combinatie van stof en leer in een kleur die je wilt laten opvallen of juist subtiel wilt houden.

Bij de bijzettafel kun je één stof of leer kiezen waarbij er door een gelakt glazen blad wordt gezorgd voor de functionaliteit van het element. Kies een kleur die goed aansluit bij de salontafel of, wanneer je een hele rustige kleur salontafel hebt gekozen, laat de bijzettafel juist een contrast hiermee vormen.

De voetenbank en de bijzettafel zijn even groot. Ze hebben een lengte van 64 centimeter en is 44 centimeter breed. In combinatie met zijn hoogte van 36 centimeter zorgt dit er voor dat ze netjes onder de salontafel passen. Beide elementen staan op wieltjes zodat ze er gemakkelijk onder vandaan gehaald kunnen worden maar kunnen eventueel ook worden uitgevoerd met zwarte kunststof voetjes.


De vele mogelijkheden met betrekking tot de lakkleuren en het type en de kleur van de bekleding zorgen er voor dat je de verschillende delen van de Sisu perfect kan laten aansluiten bij de meubels die je al hebt. Het maakt dus niet uit of je modern, minimalistisch of klassiek bent ingericht, er is voor ieder wat wils.

leolux_sisu leolux_sisu leolux_sisu leolux_sisu
leolux_sisu leolux_sisu leolux_sisu leolux_sisu


Door zijn strakke en eenvoudige vormgeving kan de Sisu ook heel erg geschikt zijn in een interieur waar wat minder plaats is. Juist doordat je zijn extra functies niet altijd in het zicht hebt.

leolux_sisu


Heb je wat meer ruimte dan kan je er ook voor kiezen om de functies onder de salontafel er iets onder vandaan te halen waardoor er een speelser geheel ontstaat.



De Sisu zorgt er voor dat het rustig en opgeruimd is wanneer je de extra functies niet nodig hebt en je eenvoudig meerdere functies kunt gebruiken wanneer de situatie daar om vraagt. Kortom, de Sisu is een praktische tafel die handig is in gebruik.

Bronvermelding: www.leolux.nl

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.