Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Slanke salontafel: de S6 van Beek Collection

Slanke salontafel: de S6 van Beek Collection

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Salontafels, Sidetables, Woonkamer

beek collection_s6

De S6 van het Nederlandse merk Beek Collection is een slank model salontafel te vinden dat door zijn vormgeving ook nog eens tijdloos is. Hij wordt gemaakt va 19 millimeter dik glas waardoor hij een chique uitstraling krijgt. Door zijn neutrale materiaalgebruik past hij bij veel verschillende smaken interieur. Of het nou modern is of heel klassiek, de S6 kan een prachtig onderdeel worden van de kamer.

beek collection_s6

Doordat glas een neutraal materiaal is dat niet aan een bepaalde stijl gebonden is en het visueel geen ruimte in beslag neemt, kun je het in veel verschillende interieurs toepassen. Bij een moderne stijl gaat het mee in het minimalistische doordat het heel puur en slechts één materiaal is. Maar ook in een klassieker interieur past glas in de meeste gevallen heel goed. De transparantie van het glas zorgt er voor dat het in kleinere kamers zo min mogelijk aanwezig is waardoor het optimale gevoel van ruimte behouden blijft. Bijzonder detail bij het glas van de S6 is het verfijnde detail van het in verstek verwerkte glas.


beek collection_s6

Wil je extra ruimte om iets weg te kunnen leggen dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een tussenblad. Dit blad heeft een dikte van 15 millimeter en leunt op aluminium steuntjes die een diameter hebben van 20 millimeter. Je kan zelf aangeven op welke hoogte dit blad zou moeten komen.beek collection_s6

Om er voor te zorgen dat je hem helemaal naar je eigen smaak kan samenstellen heb je de keuze uit verschillende materialen voor dit extra blad.Zo zou je kunnen kiezen voor glas om het geheel zo transparant mogelijk te houden. Hierdoor krijgen alle elementen die je er op tentoonstelt de volledige aandacht.


Wil je het tussenblad liever afstemmen met een kleur die je in je interieur hebt gebruikt dan kan je kiezen voor een keramisch gelakt blad in een ralkleur. Hierbij zijn de kleuren ral 1019 / 7006 / 7021 / 8019 / 9005 en 9016 standaard.

beek collection_s6


Hou je meer van de natureltinten en natuurlijke materialen dan is er de optie om het tussenblad uit te laten voeren in 38 millimeter rondom gefineerd eiken. Hierbij kan je kiezen voor een blank gelakte uitvoering of voor een beits.Deze S6 salontafels en bijzettafels zijn er in een aantal standaardmaten maar daarnaast is er maatwerk mogelijk. Dus mocht de voor jou perfecte maat er niet bij staan dan kun je contact opnemen met Beek Collection en overleggen over de mogelijkheden. Standaard zijn er twee met een hoogte van 50 centimeter. Je kan dan kiezen voor een maat van 75 bij 75 centimeter of een maatje kleiner, deze is 50 bij 50 centimeter.

Er zijn ook lagere uitvoeringen met een hoogte van 35 centimeter. Hier is er één vierkant model, deze is 110 bij 110 centimeter. Daarnaast zijn er drie rechthoekige vormen waarvan de eerste een lengte heeft van 130 centimeter in combinatie met een breedte van 90 centimeter. Vervolgens is er een iets langere, deze heeft een lengte van 150 centimeter en is daarbij 75 centimeter breed. De laatste maat is 170 centimeter lang en heeft een breedte van 60 centimeter.


beek collection_s6

Vind je de S6 salontafel in zijn eentje te weinig ruimte bieden dan zou je er voor kunnen kiezen om hem te combineren met de S11 tafels. Deze zijn er in een heel aantal afmetingen zowel als salontafel als bijzettafel. De vierkante van 60 bij 60 centimeter en een hoogte van 27,5 centimeter past heel handig onder de S6 salontafel. Dit biedt de flexibiliteit om de tafels geheel of gedeeltelijk onder de S6 te plaatsen maar wanneer het nodig is schuif je ze er onder vandaan en heb je extra plek om iets neer te zetten. Zo kun je de combinatie van deze twee modellen er telkens weer anders uit laten zien.


beek collection_s6

Deze S11 wordt uitgevoerd in 19 millimeter mdf dat gefineerd wordt met eiken. Dit kan gebleekt eiken zijn of je kan het zwart-bruin laten beitsen en vervolgens mat laten lakken. Doordat het in verstek verwerkt wordt en de randen verjongd worden krijgt de tafel een rank uiterlijk. Ook hierbij is maatwerk mogelijk.Wil je liever dat de bijzettafels los van de salontafel staan maar wel hetzelfde materiaal en vormgeving hebben dan kan dat ook. Er is een set van drie bijzettafels die onder elkaar geschoven kunnen worden waardoor ze niet onnodig plaats innemen. Deze zijn 10 millimeter dik en kunnen in het helder of transparant grijs glas worden uitgevoerd. Ook bij deze modellen is het glas in verstek verwerkt en UV verlijmd.

beek collection_s6


In deze set van drie hebben de tafeltjes opeenvolgende afmetingen. De grootste is 55 bij 49 centimeter en heeft een hoogte van 45 centimeter. Het tafeltje dat daaronder pas is 41 centimeter hoog en heeft een blad van 47 44 centimeter. De kleinste van de drie is 37 bij 39 centimeter en is 37 centimeter hoog.


beek collection_s6

Als laatste is er een op zich staand model bijzettafel van 35 bij 35 centimeter dat op drie wielen staat, dit zorgt voor een hoogte van 52 centimeter. Door de wielen kun je hem gemakkelijk bij je kan pakken en hem gedeeltelijk onder de bank of fauteuil rollen zodat je het tafeltje zo dichtbij mogelijk hebt. Optimaal gebruiksgemak dus.Binnen de S6 serie is er ook een bijpassende sidetable die naadloos aansluit bij de S6 salon- en bijzettafels. Deze is er in drie standaard breedtes waarbij ze allemaal 40 centimeter diep zijn en een hoogte hebben van 75 centimeter. De kleinste is 140 centimeter breed en de volgende heeft een breedte van 160 centimeter. De grootste is zelfs 180 centimeter breed. Ook hierbij bepaal je zelf of je hem al dan niet een extra blad wilt hebben.

beek collection_s6 beek collection_s6


Zou de S6 salontafel, bijzettafel of sidetable ook een aanvulling kunnen zijn in jouw kamer? Al dan niet gecombineerd met de even zo strakke S11 tafel.

Bronvermelding: www.beekcollection.nl

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (13)

 • Cemile

  |

  Hallo,
  Kunt u contact met mij opnemen ik heb een vb die ik over de mail naar u wilt opsturen.
  Alvast bedankt

  Reply

 • Wim

  |

  Graag prijsopgaaf s6. 75 hoog, 140 lang, 50 diep
  Vr gr

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je aanvraag Wim, ik heb je een bericht gestuurd om je verder te helpen.
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • Jeanette Angel

  |

  Goedemorgen,
  Ik ben geinteresseerd in de side table S6 en dan een afmeting 140x40x75 of 120x40x75 met als tussenblad eiken fineer blank gelakt.
  Vriendelijk bedankt,
  Jeanette

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo Jeanette, bedankt voor je vraag. Ik heb je een mailtje gestuurd met verdere informatie. Succes!
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • egteren

  |

  Hoeveel kost de glazen side table 170 cm met tussenblad licht eiken?

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je vraag, ik heb je een mailtje gestuurd met verdere info. Succes.
   Hartelijke groet,
   Margit

   Reply

 • Bierma

  |

  Ik zou graag van u vernemen wat de prijs is van de Side table van 180 mrt breed . En is deze ook leverbaar in 170 mrt .

  Vriendelijke groet . Renske

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je vraag via de website Renske. Ik heb je een mailtje gestuurd met verdere informatie.
   Succes.
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • Rob van Koert

  |

  Graag verneem ik van u de prijs van de sidetable S6 met als breedte 180 cm zonder tussenblad.

  Met vriendelijke groet,

  Rob van Koert

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo Rob,
   Bedankt voor je aanvraag. Per email heb ik je verdere informatie gestuurd.
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • G.T. Straat

  |

  Geachte heer/mevrouw,

  Graag hoor ik van u of u een sidetable kunt leveren in de maat 150-90-30

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo,
   allereerst bedankt voor de interesse en de reactie op de website. Ik heb een mailtje gestuurd met verdere informatie.
   Succes!
   Hartelijke groet,
   Margit

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.