Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Eigenwijs tafeltje: de Wishbone van Frost

Eigenwijs tafeltje: de Wishbone van Frost

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Woonkamer

frost_wishbone

In de collectie van het Deense merk Frost is sinds 2010 een eigenwijs tafeltje te vinden: de Wishbone. Deze is ontworpen door Flemming Busk en Stephan Hertzog die in 2000 hun studio zijn begonnen in Denemarken en inmiddels gevestigd zijn in Londen. Een praktische én mooie bijzettafel in twee verschillende afmetingen en verschillende kleuren zodat je ze goed kan laten aansluiten in jouw woonkamer.

De ontwerpen van Busk + Hertzog zijn te herkennen aan de strakke lijnen en minimale versieringen. Wanneer er decoratie is te vinden in het product dan zal dit meestal een functie hebben. Vaak zit er ook een stukje inspiratie uit de natuur in verwerkt. Met hun ontwerpen wonnen ze al vele prijzen zoals de Red Dot Awards en de Good Design Awards.

De Wishbone is er in twee verschillende hoogtes zodat je ze ook bij elkaar kan plaatsen als groepje waardoor ze een speelse oplossing zijn als salontafel. De lage Wishbone heeft een hoogte van 45 centimeter en de hogere uitvoering is 65 centimeter hoog. Beide hebben een diameter an 45 centimeter. Doordat de poot tussen het blad en de voetplaat uit het midden geplaatst is leent dit model tafeltje zich er ook heel goed voor om over de bank te schuiven.

frost_wishbone frost_wishbone


Er zijn verschillende kleuren mogelijk om de Wishbone, die geheel uit aluminium gemaakt wordt, af te laten werken. Zo heb je bij de lage uitvoering de keuze uit zwart en wit wanneer je ze subtiel aanwezig wilt laten zijn en ze een rustige basis wilt laten vormen. Mogen ze wel wat meer in het oog springen dan zijn er ook een limegroene en een rode kleur te kiezen.

frost_wishbone frost_wishbone frost_wishbone frost_wishbone


De 65 centimeter hoge Wishbone heb je naast het zwart, wit, lime en rood ook nog de keuze uit een moderne, stoere donkergrijze afwerking. Ook is er een paarse kleur te kiezen onder de naam ‘plum’.

frost_wishbone frost_wishbone Door de rustige vormgeving kun je ze heel goed combineren en door de kleur af te stemmen op de rest van je meubilair sluiten ze helemaal aan bij jouw smaak. Of dit nu een combinatie is van meerdere felle kleuren, eventueel afgewisseld met een witte of zwarte om een neutraler accent er in toe te voegen. Of een minimalistische uitstraling door zwarte, witte en grijze Wishbones te combineren, eventueel met één of enkele tafeltjes in een fellere kleur die aansluit bij de accentkleur in je kamer.

De glooiende overgang tussen de voetplaat en de stang waarop het blad is bevestigd zorgt er voor dat de Wishbone een hele vriendelijke uitstraling heeft. Er zijn geen harde overgangen tussen de verschillende onderdelen en doordat hij helemaal in één kleur wordt afgewerkt oogt hij heel rustig. Naast zijn functionaliteit zorgt dit er nog eens extra voor dat je ze ook heel goed zou kunnen toepassen wanneer je wat minder ruimte hebt.


Natuurlijk zijn ze als salontafel en bijzettafel te gebruiken maar denk bijvoorbeeld ook eens aan de functie van nachttafeltje naast je bed.

frost_wishbone frost_wishbone frost_wishbone


Kijk gauw welke maat en uitvoering er bij jou past en ga genieten van het mooie ontwerp en het praktische gebruik van de Wishbone tafeltjes!

Bronvermelding: www.frost.dk, www.busk-hertzog.dk

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.