Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Asymmetrische eettafel: de Liam van RIVA1920

Asymmetrische eettafel: de Liam van RIVA1920

Written by margitkengen. Posted in Eetkamer, Eettafels

riva1920_liam

Een eettafel maar dan nét even anders. De Liam van het Italiaanse merk Riva1920 heeft een asymmetrisch onderstel waardoor hij een unieke uitstraling krijgt. Door het massief houten blad zorgt hij voor een warm en sfeervol element in je eet- of werkkamer. Natuurlijk heb je diverse mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering en de afmeting.

riva1920_liam


Het blad heeft een solide dikte die terugkomt in de plaat/poot waardoor het blad gedragen wordt. Door de 3 verschillende mogelijkheden voor de uitvoering van het hout kan je de Liam naadloos laten aansluiten bij je interieur. Wanneer je in je interieur gekozen hebt om eiken elementen terug te laten komen dan kan de Liam in het eiken een passende aanvulling zijn.


riva1920_liam


Past de eiken uitvoering niet bij jouw stijl dan is walnoot wellicht een optie. Deze heeft een donkerdere kleur en heeft een chique, warme uitstraling.


riva1920_liam


De laatste mogelijkheid waaruit je kan kiezen is iepen, ook wel olmen genoemd. Deze is iets roodachtig bruin en zorgt voor een warme aanvulling in je kamer.De Liam heeft een standaardhoogte van 75 centimeter en doordat hij één poot heeft waarop het blad ligt heb je optimale keuzevrijheid bij het plaatsen van je stoelen. De metalen voetplaat is 50 centimeter breed en wordt standaard afgewerkt met ‘irondust’ lak, deze heeft een antraciet grijze kleur. Zou dit niet bij je interieur passen dan kan deze ook transparant afgewerkt worden of met een RAL-kleur.

riva1920_liam


Alle onderdelen zijn recht afgewerkt waardoor er strakke lijnen en geometrische vormen ontstaan bij de verschillende onderdelen van de tafel. Deze zijn van alle kanten te zien maar door de beperkte dikte van de poot/plaat tussen het blad en voetplaat krijgt de tafel van de kopse kant gezien een extra transparante uitstraling.Afhankelijk van de plek die je hebt om de Liam tafel te plaatsen kun je de lengte van de tafel bepalen. De kleinste maat is 100 centimeter breed waarbij je zou kunnen kiezen voor een lengte van 200 centimeter. Heb je voldoende ruimte dan zijn er ook een lengte van 220, 240 en zelfs 260 centimeter verkrijgbaar. Bij de langste maat wordt de sierlijkheid van de tafel het meest benadrukt.

riva1920_liam riva1920_liam


Wil je graag een bredere tafel en heb je hier genoeg plaats voor dan is hij er ook met een breedte van 110 centimeter. Ook hierbij kun je kiezen uit een lengte van 200, 220, 240 en 260 centimeter.

riva1920_liam


Door zijn sobere en rustige vormgeving past de Liam in verschillende stijlen. Doordat je zowel bij het blad als bij de voetplaat de keuze heftin de afwerking bepaal je zelf de stijl van de tafel. Hierdoor kan hij, in de juiste uitvoering, passen in een klassieker interieur maar evengoed in een modern en minimalistisch interieur met houten accenten.riva1920_liam

Hij heeft een tijdloze uitstraling door zijn strakke lijnen en doordat er geen overbodige details zijn in het ontwerp. Door de asymmetrische poot krijgt de tafel wel een heel eigen uitstraling en zorgt hij voor een subtiel opvallende element in de ruimte.


Zou de Liam ook in jouw woon-, werk- of eetkamer passen?

Bronvermelding: www.riva1920.it

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (4)

 • Mariëtte Cortvriendt

  |

  Is deze tafel ook in een noten uitvoerig van 200 / 100 verkrijgbaar. En op welke prijs moet ik dan rekenen??
  Eventueel met rvs poot??
  En heeft u ook een showroom? Zo ja waar kunnen we die vinden…?
  Met vriendelijke groet, Mariëtte

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je interesse Mariëtte, ik heb je een mailtje gestuurd met verdere informatie. Succes.
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • T. Straver

  |

  Op mijn zoektocht naar vervanging van de lelijke rvs poten onder mijn massief eiken tafel vond ik uw tafel.
  Ik vind hem prachtig.
  Mijn tafel is 180 lang en 100 breed en massieve blad is 4 cm dik.
  het liefste zou ik de RVS geborstelde poten met vierkante bodemplaat die midden onder mijn tafel staan vervangen door een onderstel zoals door u ontvworpen. ben een beetje bang voor een tafel van 2 meter lengte. Maar misschien valt het mee door de luchtigheid van het ontwerp.
  Ik ben ook wel benieuwd naar de prijs van deze mooie tafel.
  Is de tafel in de showroom te bekijken? Ik hoor het heel graag

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je vraag via de website, ik heb een mailtje gestuurd om je op weg te helpen.
   Succes!
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.