Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kleine opslag aan de wand: de Slice van Schönbuch

Kleine opslag aan de wand: de Slice van Schönbuch

Written by margitkengen. Posted in Overige

schonbuch_slice

Natuurlijk hebben de elementen Slice een functie, je kunt er handig kleine spulletjes in opbergen. Maar zelfs zonder iets erin zijn ze een bijzondere aankleding van de wand. Dit ontwerp van Peter Bordihn voor het Duitse merk Schönbuch is sinds dit jaar opgenomen in de collectie. De slice is er in vier verschillende elementen waarmee je je eigen compositie kan maken.

De kubus ligt aan de basis van dit ontwerp, bij alle vier de verschillende modellen. Door de specifieke vormgeving lijken ze allemaal op een andere manier uit de wand tevoorschijn te komen.

Ze hebben een strakke uitstraling omdat ze zijn gemaakt van dun gepoedercoat metaal en kunnen eenvoudig met 2 schroeven aan de muur bevestigd worden.

schonbuch_slice


Er zijn vier types Slice, elk in zijn eigen kleur. De kleinste is 12,9 centimeter breed en heeft een hoogte van 19,5 centimeter. Deze Slice met een diepte van 5,7 centimeter wordt uitgevoerd in de kleur rozenhout.


schonbuch_slice


Een ander element is die met een breedte van 22,1 centimeter en een hoogte van 23,5 centimeter. Deze heeft een granietkleur en is 11,1 centimeter diep.


schonbuch_slice


De witte Slice heeft een breedte van 20,9 centimeter en is 17,5 centimeter hoog. Dit is de diepste van de 4 elementen met een diepte van 15,2 centimeter.


schonbuch_slice


De laatste is het grootste en is 25,5 centimeter breed en heeft daarbij een hoogte van 30,6 centimeter. Deze wordt afgewerkt in de kleur asfalt en is 13,8 centimeter diep.



Bij je werkplek of in de keuken kunnen deze elementen zorgen voor een bijzondere aankleding waarbij ze ook nog eens praktisch gebruikt kunnen worden. Maar ook als je ergens een lege plek op de muur hebt die je wilt aankleden of een grote wand die je wilt doorbreken dan zouden de Slice elementen daar ook geschikt voor kunnen zijn.

schonbuch_slice


Hou je van rust dan zou je er voor kunnen kiezen om meerdere met dezelfde vorm op verschillende manieren bij elkaar te plaatsen. Hiermee, en de herhaling van de vorm, zorg je er voor dat de rust behouden blijft. Op een wand met eenzelfde tint als de Slice zijn ze subtiel aanwezig, mede door schaduwval, maar door voor meer contrast met de kleur op de wand te kiezen springen ze meer in het oog.



Hou je meer van kleur en mag het wat gedurfder dan kan je meerdere, verschillende elementen combineren waardoor er door het verschil in vorm en kleur een spannend geheel kan ontstaan.

Zie jij de Slice van Schönbuch al als praktisch element in bijvoorbeeld je keuken hangen of gebruik je hem liever als decoratie, bijvoorbeeld boven je dressoir?

Bronvermelding: www.schoenbuch.com

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.