Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Handzame bijzettafel: de DLM van Hay

Handzame bijzettafel: de DLM van Hay

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Woonkamer

hay_dlm

Een bijzettafel met een passende naam: de Don’t Leave Me, oftewel de DLM van het Deense merk Hay. Dit model is ontworpen door de Deen Thomas Bentzen en zit sinds 2007 in de collectie. In 2010 werd hij aangevuld met een grotere broer, de DLM XL. Hij is er in verschillende kleuren dus je bepaalt zelf in welke mate hij mag opvallen.


hay_dlm hay_dlm hay_dlm

De DLM wordt gemaakt van staal dat gepoedercoat wordt in één van de acht kleuren. Heb je een rustig interieur en wil je hem in een bijpassende, tijdloze kleur dan zou je kunnen kiezen uit zwart, grijs of wit. Zo valt subtiel je ook op dit opvallende ontwerp.


hay_dlm hay_dlm


Groen en geel zijn meer geschikt wanneer je een liefhebber bent van kleur. De DLM tafeltjes springen dan meer in het oog en ze krijgen een dominantere rol in de ruimte. Door de kleur aan te passen aan de andere kleuren van je interieur sluiten ze bij elkaar aan en versterken ze elkaar.



hay_dlm hay_dlm hay_dlm

Dan zijn er ook nog drie pastelachtige tinten: poeder, lavendel en mint. Dit zijn zachte kleuren die geraffineerd aanwezig zijn en als je ze goed afstemt vormen ze één geheel met de andere kleuren in je kamer.



hay_dlm

Dit model tafeltje is er in twee maten. De DLM heeft een diameter van 38 centimeter en het tafelblad is 44 centimeter hoog. Door de handgreep is de totale hoogte 58 centimeter.

De grotere uitvoering, de DLM XL, heeft een diameter van 48,2 centimeter. Het blad is hierbij 49,5 centimeter hoog en de totale hoogte is 65 centimeter.



hay_dlm

Door dit verschil in hoogte leent de DLM zich er ook uitermate goed voor om te groeperen. Zo kunnen ze in een setje van drie bijvoorbeeld naast de bank goed van pas komen en kun je ze gemakkelijk er bij pakken wanneer er bezoek is. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot drie stuks, als je de ruimte hebt kun je er natuurlijk een grotere groep van maken.



De handgreep van dit handzame tafeltje ontstaat uit het frame en is dus geen extra onderdeel in het ontwerp. Daardoor ontstaat er een heel rustig geheel. Dit wordt nog eens versterkt doordat het tafeltje in één kleur wordt afgewerkt.


hay_dlm

Door het dunne, iele onderstel heeft de DLM een hele luchtige uitstraling en neemt hij visueel weinig ruimte in beslag. Hierdoor is hij ook heel erg geschikt wanneer je niet al te veel ruimte ter beschikking hebt.

In een modern interieur voelt hij zich gemakkelijk thuis en in een klassieker interieur kan hij zorgen voor een contrast tussen oud en nieuw. De keuze van de juiste kleur heeft een grote invloed op hoe hij aansluit in het interieur. Laat je zonodig adviseren zodat je zeker weet dat de DLM helemaal past in jouw huis.

De DLM heeft een groot gebruiksgemak omdat je hem eenvoudig erbij kan pakken daar waar je hem nodig hebt waardoor hij erg praktisch is in het dagelijkse gebruik. Voor een hapje of een drankje of bij je leesfauteuil om even je boek neer te kunnen leggen.

Welke kleur denk je dat er het beste past bij de DLM wanneer hij bij jou in de kamer zou staan?

Bronvermelding: www.hay.dk

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.