Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kapstok van porselein: de China van Schonbuch

Kapstok van porselein: de China van Schonbuch

Written by margitkengen. Posted in Garderobe

schonbuch_china

Aan de uitstraling van de entree en daarmee de kapstok wordt vaak vergeten aandacht te besteden. En dat terwijl het de eerste indruk is als mensen bij je binnen komen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een opvallende kapstok zorg je voor een eyecatcher in de hal die zorgt voor een bijzondere uitstraling. Een goed voorbeeld hiervan is model China, ontworpen door Apartment 8, en te vinden in de collectie van het Duitste merk Schönbuch.

Bij dit merk vinden ze het belangrijk om er voor te zorgen dat, naast dat de producten mooi moeten zijn om naar te kijken, ze het ook erg belangrijk vinden om het praktische aspect niet uit het oog te verliezen. Daarnaast willen ze mensen stimuleren om aan de garderobe en entree nét zo veel zorg te besteden als aan de rest van het interieur.


schonbuch_china

De China bestaat uit vier porseleinen borden in verschillende afmetingen en elk met een andere uitvoering. Elk bord heeft zijn eigen vormgeving en versiering van de rand.

Het kleinste bordje heeft een diameter van maar 8 centimeter. Mocht deze te klein zijn dan is de volgende maat is 1,5 centimeter groter met zijn diameter van 9,5 centimeter. Daarna is er een bord te kiezen met een diameter van 13 centimeter en de allergrootste is maar liefst 17 centimeter.



schonbuch_china

Ze hangen in totaal 8 centimeter van de wand af door een stangetje van geborsteld rvs. Hieraan zit ook het praktische haakje waaraan je je jas aan de lus kan ophangen. Natuurlijk kun je de jas ook door middel van een hanger aan het stangetje zelf hangen.

Per afmeting zitten ze telkens met twee stuks verpakt. Maar heb je liever een combinatie van de vier verschillende maten en heb je aan vier borden genoeg? Dan kun je ook kiezen voor de combinatie-set waarbij er van elk model één in zit.



Door het gebruik van borden bij dit ontwerp kan de China ook een eigenzinnig object in de keuken zijn om bijvoorbeeld je handdoek of schort aan op te hangen. Of op wand in de slaapkamer voor wat extra ophangruimte.


schonbuch_china

Hun eenvoudige vormgeving en het gebruik van weinig verschillende materialen zorgt er voor dat de China een subtiele, strakke uitstraling heeft. Hij kan als eye-catcher in een modern interieur maar ook bij een interieur met iets meer decoratieve elementen kan hij heel goed passen. Zeker bij bijvoorbeeld klassieke details als kroonlijsten en ???



schonbuch_china

Wil je dat ze niet te veel in het oog springen maar dat ze meer een verrassing vormen wanneer mensen ze zien hangen, dan kun je ze tegen een witte of lichte kleur wand hangen. Door meer contrast te kiezen met de achterwand, bijvoorbeeld met een gekleurde of misschien zelfs wel een zwarte achterwand krijgt de China meteen meer aandacht. Is dit nog te voorzichtig naar jouw smaak dan kun je er voor kiezen om ze te plaatsen tegen een vrolijk behangetje.


schonbuch_china

Hij neemt relatief weinig ruimte in beslag maar hou wel rekening met de ruimte die je nodig hebt om er langs te lopen. Ook de hoogte waarop je ze hangt is hierbij belangrijk, je wilt natuurlijk voorkomen dat je er tegenaan loopt en ze beschadigd raken.

Als je niet heel veel ruimte hebt en je kiest er voor om slechts enkele jassen direct bij de hand te willen hebben dan is de China hier uitermate geschikt voor. Wil je meerdere jassen kwijt dan is het verstandig om hier een andere garderobe voor te kiezen waar je meer ruimte hebt. De gasten kunnen dan bijvoorbeeld hun jassen op de China hangen terwijl de rest van de tijd je zelf de ruime garderobe gebruikt.


Zie je deze eigenzinnige porseleinen bordjes al bij jou in de entree, keuken of slaapkamer hangen?

Bronvermelding: www.schoenbuch.com

Tags: , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.