Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Tafellamp voor binnen en buiten: de Honey van Serralunga

Tafellamp voor binnen en buiten: de Honey van Serralunga

Written by margitkengen. Posted in Accessoires, Buitenmeubilair, Hanglampen, Tafellampen, Verlichting

20672

serralunga_honey

Natuurlijk, het duurt nog een tijd voordat het weer zomer is maar met deze buitenlamp kun je je er alvast op gaan verheugen. De Honey is een makkelijk, draagbare lamp die in de collectie van het Italiaanse merk Serralunga terug te vinden is. Deze is ontworpen door de eveneens Italiaanse Raffaella Mangiarotti. De Honey werd in 2015 op de beurs van Milaan gepresenteerd.


Behalve buiten kun je deze bijzonder vormgegeven lamp uiteraard ook heel goed binnen gebruiken. Hij is voorzien van een RGB led-systeem waardoor je je eigen kleur licht kan bepalen. Zo pas je deze helemaal aan aan de sfeer die je op dat moment wilt bereiken. En doordat er een accu in is verwerkt kun je hem overal gebruiken.

In het RGB led-systeem zijn er een aantal kleuren voorgeprogrammeerd zoals warm- en koudwit, een aantal rood, oranje- en rozetinten, turkoois maar ook een kaars-modus voor sfeervol licht. Een veilige manier om kaarslicht in huis te hebben. En met al deze keuzemogelijkheden in keur ziet de Honey er telkens anders uit.

serralunga_honey serralunga_honey serralunga_honey


serralunga_honey

Waar de naam vandaan komt mag duidelijk zijn, aangezien hij een grote gelijkenis vertoond met een bijenkorf. Deze lamp, gemaakt van polyethyleen, heeft een doorsnede van 24 centimeter en is daarbij 31 centimeter hoog. Je hebt dus niet enorm veel ruimte nodig om deze opvallende en tegelijkertijd subtiele lamp te kunnen plaatsen.serralunga_honey

Een chicque detail is de leren lus waaraan je hem kan optillen en verplaatsen. Zo neem je hem gemakkelijk mee van binnen naar buiten en geef je hem een plekje op je balkon, terras of bij het zwembad. Maar de lus zorgt er ook voor dat je hem gemakkelijk ergens aan kan ophangen, bijvoorbeeld aan een tak van een boom.serralunga_honey

Totdat het mooie weer er weer is kun je genieten van de Honey in huis en daarna verhuisd hij gewoon mee naar buiten.

Bronvermelding: www.serralunga.com

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.