Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kunstwerk voor buiten: zitmeubel Folly van Magis Design.

Kunstwerk voor buiten: zitmeubel Folly van Magis Design.

Written by margitkengen. Posted in Banken, Buitenmeubilair

magis design_folly

Als je op zoek bent naar een opvallend zitobject dat binnen maar ook buiten gebruikt kan worden dan zou je eens een kijkje kunnen nemen in de collectie van het Italiaanse merk Magis Design. Hier is sinds 2013 de Folly te vinden van de in Israƫl geboren ontwerper Ron Arad. Een opvallende en sierlijk ontwerp dat gezien mag worden.


Hij wordt gemaakt van polyethyleen en is daardoor ook geschikt voor buiten. Wanneer het nodig is, is er ook een montageset beschikbaar om hem aan de vloer vast te maken. Handig feitje is dat er altijd het logo van Magis in de polyethyleen gezet wordt om er voor te zorgen dat je altijd weet of je een origineel product hebt van Magis Design.


magis design_folly

Door zijn mat roestbruine kleur past hij goed in een natuurlijke buitenomgeving van bruin- groen- en natureltinten. Door hem bijvoorbeeld op terrastegels in een natureltint te plaatsen zorg je er voor dat de verschillende delen goed op elkaar zijn afgestemd waardoor er eenheid ontstaat. Kies hierbij voor voldoende contrast tussen de bank en de vloer als je de Folly wilt laten opvallen.


magis design_folly

Wel heb je voldoende ruimte nodig voor de Folly, hij heeft namelijk een behoorlijk formaat. Zijn breedte is 360 centimeter waarbij hij een diepte heeft van 95 centimeter. De zithoogte is hierbij 37 centimeter. Er zijn twee verschillende hoogtes, namelijk 83 en 110 centimeter.magis design_folly

De lijn tussen een kunstwerk en een productontwerp is in dit geval dun. Zijn sierlijke lijnen en bijzonder vorm zorgen er voor dat het een opvallend element vormt in je buiten- of binnenruimte. Bijzonder aan de zitfunctie is dat aan zowel de voor- als de achterkant zitplekken heeft, hij dient dus vrij in de ruimte te staan.magis design_folly

Hierdoor is hij zowel geschikt voor particulier gebruik in een tuin of op een dakterras als commercieel in een wachtruimte of buitenruimte bij kantoor.Spreken de vloeiende lijnen van de Folly je aan en heb je een mooie ruimte plek waar hij goed tot zijn recht komt?

magis design_folly magis design_folly

Bronvermelding: www.magisdesign.com

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.