Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Gastblog voor Kantoorartikelen.nl: Maak je werkplek helemaal eigen

Gastblog voor Kantoorartikelen.nl: Maak je werkplek helemaal eigen

Written by margitkengen. Posted in Overige, Werkplek, Woonkamer

interluebke_cube gap

Voor de website Kantoorartikelen.nl is me gevraagd een aantal korte artikelen te schrijven over hieraan gerelateerde onderwerpen met tips om zelf ook aan de slag te kunnen. Hierbij het eerste artikel dat gaat over het feit dat er vaak nog (te) weinig tijd wordt besteed aan het inrichten en aankleden van de werkplek. En dat is verbazingwekkend aangezien je hier menige uren doorbrengt. Dan is het toch veel prettiger als de inrichting en de sfeer helemaal bij je past?


Wanneer je aan de slag wilt met jouw werkplek dan zijn er heel veel dingen om rekening mee te houden en om over na te denken. Hier een kleine greep uit de aandachtspunten om je alvast op weg te helpen.

Praktisch

walter knoll_headoffice mono


Je wilt natuurlijk productief zijn, denk er daarom goed over na welke dingen jij direct bij de hand wilt hebben en die voor jou onmisbaar zijn om lekker aan de slag te kunnen. Alle andere spullen kun je, al naar gelang hoe vaak je ze nodig hebt, op een andere manier opbergen.


TIPS

 • Zorg voor voldoende opbergruimte, bij voorkeur gesloten kastruimte, zodat dit voor een rustige uitstraling zorgt. Bijkomend voordeel is dat het niet zo snel stoffig wordt.

 • Let er bij het kiezen van het meubilair op dat ze niet te groot maar ook niet te klein zijn voor de ruimte zodat er een evenwichtig geheel ontstaat.

 • Kies de goede verlichting en combinatie van verschillende soorten verlichting. Hiermee bepaal je de sfeer van de ruimte.

Indeling

schetsen_interieur


Wil je zelf aan de slag met het bepalen van de inrichting van je werkplek dan kan dit het eenvoudigst met een plattegrondtekening op schaal. Door met uitgeknipte schaalmodellen van de meubels te gaan schuiven kun je de verhoudingen in de ruimte zien.


TIPS

 • Zorg voor voldoende loopruimte om de meubels.

 • Het is niet prettig om met je rug naar de deur te zitten omdat je dan niet ziet wie er binnenkomt.

 • Houd rekening met de natuurlijke lichtinval.

 • Door te zorgen voor zo lang mogelijke zichtlijnen zorg je voor een zo groot mogelijk ruimtegevoel.

Aankleding

walter knoll_headoffice mono


Aangezien je nogal wat tijd doorbrengt op je kantoor is het belangrijk dat je je hier prettig voelt. Dit gevoel is voor iedereen anders. En de manier waarop je dit realiseert is anders wanneer je een ruimte huurt waarbij je je aan bepaalde regels dient te houden, of je een eigen werkplek hebt.


TIPS

 • Denk na over welke kleuren jij als prettig ervaart en voeg deze toe in de ruimte. Dit kan subtiel door accessoires of grootser door kleur op de wand of op losse wandpanelen.

 • Zorg voor plekje waar je elementen die voor jou belangrijk zijn in een groepje bij elkaar kan zetten. Dit kunnen fotolijstjes zijn maar ook dingen die fijne herinneringen met zich meebrengen.

 • Zoek een plekje voor één of meerdere planten. Niet alleen voor de gezelligheid maar deze zorgen onder andere voor meer productiviteit en een betere luchtkwaliteit.

 • Zorg voor voldoende stoffering, zoals bijvoorbeeld gordijnen om de ruimte warmte uit te laten stralen en een positieve bijdrage te leveren aan de akoestiek van de ruimte.


Ben je op zoek naar meer tips of mocht je niet zeker zijn van je zaak en wil je graag een afgestemd interieurplan passend bij jouw ruimte en wensen? Win dan advies in via ‘Diensten‘ en informeer naar de mogelijkheden.

Bronvermelding afbeeldingen: www.interluebke.com, www.walterknoll.de

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.