Luxe in de schaduw: parasol Ensombra van Gandiablasco

Written by margitkengen. Posted in Accessoires, Buitenmeubilair

gandiablasco_ensombra

Heerlijk genieten van de zomer, zo lang als dat het kan. Maar af en toe de schaduw opzoeken is ook prettig. Dat kan geheel in stijl met de bijzondere parasol Ensombra van het Italiaanse merk Gandiablasco. Hij is er in één afmeting waarbij je de keuze hebt uit zeven verschillende kleuren om zelf te bepalen in welke mate hij moet opvallen.


gandiablasco_ensombra

Voor het ontwerp van deze bijzondere parasol haalde Odosdesign inspiratie uit Oosterse kunst. De basis wordt vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en de as van thermo-gelakt roestvrijstaal. De lamellen die zorgen voor de schaduw zijn gemaakt van fenolbord en kunnen versteld worden afhankelijk van de hoeveelheid schaduw die je wilt.


De voet van de parasol heeft een diameter van 60 centimeter waarbij er ook een optie is voor een betonnen voet van 10 centimeter dik. De parasol heeft een diameter van 180 centimeter en heeft een totale hoogte van 212 centimeter.


Het geheel is uit te voeren in een aantal kleuren. Ben je een liefhebber van neutrale kleuren dan zou je de Ensombra kunnen kiezen in het wit, warmgrijs of zwart. Bij de natureltinten zou de bronskleurige een goede aanvulling kunnen zijn. En wil je dat de parasol goed en fris in het oog springt dan zijn er nog blauw, groen en rood waaruit je kan kiezen. Er is dus voor ieder wat wils en zo krijgt de Ensombra in elke uitvoering zijn geheel eigen uitstraling.

gandiablasco_ensombra gandiablasco_ensombra


Ben jij voor je tuin, dakterras of balkon op zoek naar een parasol die anders is dan anders en een object mag vormen in het geheel dan zou de Ensombra een goede kandidaat kunnen zijn. Zoek een kleurtje uit dat bij je past en ga genieten van de zomerse sfeer die hij met zich meebrengt.

gandiablasco_ensombra gandiablasco_ensombra gandiablasco_ensombra

Bronvermelding: www.gandiablasco.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.