Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Luchtige plantenbakken: de Wire van MENU

Luchtige plantenbakken: de Wire van MENU

Written by margitkengen. Posted in Accessoires, Buitenmeubilair, Overige

menu_wire

In de collectie van het Deense merk MENU is een serie plantenbakken te vinden waarmee je terras, balkon of kamer op een luchtige manier kan aankleden met planten. Ze staan op een luchtig onderstel en zijn er in twee kleuren. Doordat er drie verschillende afmetingen zijn kun je ze ook heel goed groeperen. Dit ontwerp van Kasper Rønn and Jonas Bjerre-Poulsen van de firma Norm Architects heeft ook nog de mogelijkheid tot een extra functie.

Een Japans geïnspireerde tuin in Los Angeles zorgde bij de ontwerpers voor de inspiratie voor het ontwerp van de Wire serie. Hier zagen ze een combinatie van verschillende staande en hangende elementen voor zowel bloemen en licht. Samen met kleine fonteinen en Japanse bomen zorgde dit voor een bijzonder geheel.

MENU Wire Pot

menu_wire

De plantenbak Wire Pot heeft een diameter van 23 centimeter en is 17 centimeter hoog. Deze wordt gemaakt van gepoedercoat staal in zwart of wit afgewerkt en kun je plaatsen op één van de drie onderstellen: de Wire Base.


MENU Wire Base

Deze basis van gepoedercoat staal kan worden afgewerkt in zwart of wit, afhankelijk van wat er het beste past bij de stijl van de omgeving waar je ze wilt gaan plaatsen. Daarbij heb je voor dit basisframe de keuze uit drie verschillende afmetingen. menu_wire menu_wire

De Wire Base S heeft een hoogte van 20 centimeter en heeft een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire

De Wire Base M is de volgende maat, deze is 40 centimeter hoog en heeft eveneens een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire

De Wire Base L is de hoogste basis en is 60 centimeter hoog waarbij de diameter gelijk blijft aan de andere maten, namelijk 23 centimeter.De combinatie van het luchtige frame met de afgeronde, vriendelijke vorm pot zorgt voor een open geheel. Wanneer je niet heel erg veel ruimte hebt kan je kiezen voor een enkel model Wire. Zo kan je groen toepassen in je kamer zonder dat het gevoelsmatig veel ruimte in beslag neemt. Denk goed na over welke maat er het beste past bij de ruimte die je ter beschikking hebt.

menu_wire menu_wire menu_wire


Maar zelfs als je er meerdere bij elkaar plaatst oogt het niet zwaar door het onderstel. Met een combinatie van verschillende hoogtes van de frames zorg je voor een levendig geheel waarbij de rust bewaard blijft door de eenheid in de vormgeving. Voor de optimale rust combineer je de verschillende modellen in eenzelfde kleur. Wil je iets meer variatie dan kan je de zwarte en witte versie goed samen toepassen.

menu_wire menu_wire


Ook een saaie tuinmuur kan je opfleuren met de Wire van MENU door er een aantal modellen naast elkaar tegen te plaatsen. Daarmee kleed je de wand op een eenvoudige manier aan en zorg je wel voor een optimaal ruimtelijk gevoel omdat je het terras visueel door laat lopen.


Naast de toepassing buiten kan de je Wire plantenbakken natuurlijk ook binnen toepassen. Hier geldt ook dat de ruimtelijkheid van de kamer behoren blijft doordat je de vloer door ziet lopen door het open frame. Je zou binnen en buiten ook kunnen verbinden door op de aansluiting tussen binnen en buiten op beide plekken een aantal Wire plantenbakken te plaatsen. Hierdoor vervaag je als het ware de grens tussen binnen en buiten.

MENU Wire Disc Oil Lamp


menu_wire

Als je ze buiten gaat toe passen is er nog een extra functie die je kan toepassen op het frame in de drie verschillende hoogtes. Er is namelijk ook een olielamp beschikbaar die op het onderstel past, de Wire Disc Oil Lamp. Deze wordt uitgevoerd in zwart staal en is dusdanig luchtig vormgegeven dat hij naadloos aansluit bij het open onderstel. Hij heeft een hoogte van 7 centimeter en een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire menu_wire


menu_wire

Met deze olielamp zorg je voor sfeerverlichting op je balkon, terras, patio of veranda waardoor je nog net even langer buiten kan blijven zitten als het mooi weer is.


Dus als je met je buitenruimte aan de slag wilt zodat je straks in de zomer meteen kan genieten van het mooie weer neem dan eens een kijkje bij de Wire van MENU en kijk welke modellen of combinatie daarvan voor jou het meest geschikt zijn.


Bronvermelding: www.menu.as

“>menu _wire

In de collectie van het Deense merk MENU is een serie plantenbakken te vinden waarmee je terras, balkon of kamer op een luchtige manier kan aankleden met planten. Ze staan op een luchtig onderstel en zijn er in twee kleuren. Doordat er drie verschillende afmetingen zijn kun je ze ook heel goed groeperen. Dit ontwerp van Kasper Rønn and Jonas Bjerre-Poulsen van de firma Norm Architects heeft ook nog de mogelijkheid tot een extra functie.

Een Japans geïnspireerde tuin in Los Angeles zorgde bij de ontwerpers voor de inspiratie voor het ontwerp van de Wire serie. Hier zagen ze een combinatie van verschillende staande en hangende elementen voor zowel bloemen en licht. Samen met kleine fonteinen en Japanse bomen zorgde dit voor een bijzonder geheel.

MENU Wire Pot

menu_wire

De plantenbak Wire Pot heeft een diameter van 23 centimeter en is 17 centimeter hoog. Deze wordt gemaakt van gepoedercoat staal in zwart of wit afgewerkt en kun je plaatsen op één van de drie onderstellen: de Wire Base.


MENU Wire Base

Deze basis van gepoedercoat staal kan worden afgewerkt in zwart of wit, afhankelijk van wat er het beste past bij de stijl van de omgeving waar je ze wilt gaan plaatsen. Daarbij heb je voor dit basisframe de keuze uit drie verschillende afmetingen. menu_wire menu_wire

De Wire Base S heeft een hoogte van 20 centimeter en heeft een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire

De Wire Base M is de volgende maat, deze is 40 centimeter hoog en heeft eveneens een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire

De Wire Base L is de hoogste basis en is 60 centimeter hoog waarbij de diameter gelijk blijft aan de andere maten, namelijk 23 centimeter.De combinatie van het luchtige frame met de afgeronde, vriendelijke vorm pot zorgt voor een open geheel. Wanneer je niet heel erg veel ruimte hebt kan je kiezen voor een enkel model Wire. Zo kan je groen toepassen in je kamer zonder dat het gevoelsmatig veel ruimte in beslag neemt. Denk goed na over welke maat er het beste past bij de ruimte die je ter beschikking hebt.

menu_wire menu_wire menu_wire


Maar zelfs als je er meerdere bij elkaar plaatst oogt het niet zwaar door het onderstel. Met een combinatie van verschillende hoogtes van de frames zorg je voor een levendig geheel waarbij de rust bewaard blijft door de eenheid in de vormgeving. Voor de optimale rust combineer je de verschillende modellen in eenzelfde kleur. Wil je iets meer variatie dan kan je de zwarte en witte versie goed samen toepassen.

menu_wire menu_wire


Ook een saaie tuinmuur kan je opfleuren met de Wire van MENU door er een aantal modellen naast elkaar tegen te plaatsen. Daarmee kleed je de wand op een eenvoudige manier aan en zorg je wel voor een optimaal ruimtelijk gevoel omdat je het terras visueel door laat lopen.


Naast de toepassing buiten kan de je Wire plantenbakken natuurlijk ook binnen toepassen. Hier geldt ook dat de ruimtelijkheid van de kamer behoren blijft doordat je de vloer door ziet lopen door het open frame. Je zou binnen en buiten ook kunnen verbinden door op de aansluiting tussen binnen en buiten op beide plekken een aantal Wire plantenbakken te plaatsen. Hierdoor vervaag je als het ware de grens tussen binnen en buiten.

MENU Wire Disc Oil Lamp


menu_wire

Als je ze buiten gaat toe passen is er nog een extra functie die je kan toepassen op het frame in de drie verschillende hoogtes. Er is namelijk ook een olielamp beschikbaar die op het onderstel past, de Wire Disc Oil Lamp. Deze wordt uitgevoerd in zwart staal en is dusdanig luchtig vormgegeven dat hij naadloos aansluit bij het open onderstel. Hij heeft een hoogte van 7 centimeter en een diameter van 23 centimeter.


menu_wire menu_wire menu_wire


menu_wire

Met deze olielamp zorg je voor sfeerverlichting op je balkon, terras, patio of veranda waardoor je nog net even langer buiten kan blijven zitten als het mooi weer is.


Dus als je met je buitenruimte aan de slag wilt zodat je straks in de zomer meteen kan genieten van het mooie weer neem dan eens een kijkje bij de Wire van MENU en kijk welke modellen of combinatie daarvan voor jou het meest geschikt zijn.


Bronvermelding: www.menu.as

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.