Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Bijzettafel met een extraatje: de Arthur van Moome

Bijzettafel met een extraatje: de Arthur van Moome

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Verlichting, Vloerlampen, Woonkamer

arthur_arthur

Bijzettafels zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Hierdoor heb je een uitgebreide keuze om te bepalen wat er het beste past bij jou thuis. En wanneer je op zoek bent naar een bijzettafel met een extra functie, dan zou je de bijzettafel Arthur van Moome kunnen overwegen. Bij dit ontwerp van de Belgische Karlien Imants is er, naast de functie van bijzettafel, nog een functie toegevoegd.

In dit sierlijke ontwerp is er verlichting toegevoegd zodat er twee praktische functies in één ontwerp ontstaan. De functies lopen naadloos in elkaar over en door het rustige kleur- en materiaalgebruik ontstaat er duidelijk één geheel.


moome_arthur

Zo wordt het frame uitgevoerd in gepoedercoat staal waarbij je kan kiezen uit twee kleuren. Wil je hem slechts subtiel aanwezig laten zijn in een lichte omgeving dan is wit wellicht de beste keuze. Deze witte uitvoering kan ook een mooi contrast vormen met een omgeving in een contrasterende kleur. Tegen een gekleurde wand als je een liefhebber bent van kleur of tegen een grijstint als je voorkeur uitgaat naar meer rustige kleuren.

Mag de Arthur duidelijker in het oog springen dan is er een zwarte uitvoering. Net als bij de witte uitvoering is ook hierbij de stoffen kap uitgevoerd in de bijpassende kleur: een zwarte kap bij het zwarte frame en een witte kap bij het witte frame.


moome_arthur

Het geheel is 135 centimeter hoog, heeft een breedte van 41 centimeter en is 56 centimeter diep. Het tafelblad zit op een hoogte van 47 centimeter en heeft een diameter van 35 centimeter. Genoeg ruimte om je drankje op te zetten wanneer je lekker bij de Arthur zit met bezoek of met een goed boek.moome_arthur

De Arthur zou je goed kunnen plaatsen bij een vrijstaande fauteuil waar je lekker een boek kan lezen bij het licht van de lamp. Maar ook links en rechts naast een bank kan hij een goede toevoeging zijn in het geheel. Maar uiteraard kan hij bijvoorbeeld ook als nachttafeltje bij je bed worden geplaatst.Het strakke, rustige ontwerp vormt een bijzondere toevoeging in je interieur. En door de combinatie van twee functies in één element zorgt voor een extra stukje rust. Aangezien je niet zowel een tafeltje als een lamp hoeft te plaatsen maar je hiervoor slechts één object plaatst.


Zie jij jezelf al zitten bij de Arthur bijzettafel en lamp? En welke kleur past er dan het beste in jouw interieur. Vraag bij twijfel advies zodat je zeker weet dat de Arthur van Moome zich helemaal thuis gaat voelen in jouw huis.

moome_arthur moome_arthur

Bronvermelding: www.moome.be, www.imants.be

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.