Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Gastblog voor LIOF: Hoe creëer je rust en eenheid in je kantoor.

Gastblog voor LIOF: Hoe creëer je rust en eenheid in je kantoor.

Written by margitkengen. Posted in Werkplek

liof_gastblog

Door LIOF Business Centers ben ik gevraagd om een aantal gastblogs te schrijven met informatie over het inrichten van je kantoor. Vandaag is het tweede artikel verschenen!

“De inrichting van je kantoor is belangrijker dan je misschien denkt. Je brengt hier overdag in ieder geval meer uur door dan thuis, dus is het echt zaak dat je je thuis voelt op kantoor. Dat heeft gegarandeerd ook een positieve invloed op de manier waarop je je werk doet en ervaart. In mijn vorige blog heb ik tips gegeven voor de indeling van je kantoor en hoe je alles wat je nodig hebt praktisch kunt opbergen. Deze keer aandacht voor de manier waarop je rust en eenheid in je kantoor kunt creëren.”

Lees hier het hele artikel en houd de website in de gaten voor de volgende blog. Deze zal gaan over het gebruik van kleur en hoe je de akoestiek in je kantoor kunt verbeteren…

Bronvermelding: www.liofbedrijvencentra.nl, www.castelijn.nl

Tags: , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.