Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Interieuradvies

Interieuradvies

Kom je er zelf tóch niet helemaal uit? Schakel dan de hulp in van een interieurarchitect voor het krijgen van passend interieuradvies. Interieuradvies

Neem de eerste stap naar het vergroten van je wooncomfort en -plezier en bekijk de hieronder de verschillende mogelijkheden.

Je kunt rekenen op een persoonlijk en goed onderbouwd advies met betrekking tot het ontwerp van je interieur. Hierbij vertaal ik jouw woonwensen en ideeën naar het interieurontwerp.

Wanneer je zelf met je interieur aan de slag gaat, gaat dit vaak gepaard met de aanschaf van nieuwe meubelen en aanpassingen van de woning. Achteraf blijkt in de praktijk dat dit echter zelden het gewenste resultaat oplevert.

Dit kun je voorkomen door vooraf met een goed doordacht plan aan de slag te gaan waarbij de kennis en ervaring van een interieurarchitect essentieel kan zijn. Ook bij de meer ingrijpendere verbouwingen is dit een grote meerwaarde. Vooraf wordt gedetailleerd gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de woning zodat deze naadloos in elkaar overlopen.

Om je hierbij te kunnen helpen heb ik verschillende pakketten samengesteld die naar eigen wens en behoefte nog kunnen worden aangevuld met opties en mogelijkheden. Je kunt kiezen van advies per uur tot een volledig 3D interieurplan en alles daar tussenin.

Kennismakingsgesprek

Om samen te kijken welk pakket of dienst er het beste aansluit bij jouw wensen en ideeen kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard is hierop de kilometervergoeding niet van toepassing.

2D interieuradvies pakket*

Heb je behoefte aan een uitgewerkt plan op papier in de vorm van een 2 dimensionale plattegrondtekening van het interieur? Dan is dit pakket de geschikte keuze. Hierbij krijg je, buiten de plattegrondtekening, ook advies over het kleur- en materiaalgebruik. Daarnaast wordt er ook gekeken naar mogelijke producten om het ontwerp te realiseren. Van dit alles krijg je buiten de mondelinge toelichting ook een digitale presentatie zodat je tijdens de realisatie van het ontwerp hier gemakkelijk op terug kunt vallen. Dit bestaat uit:
 • 2 Dimensionaal interieurplan (plattegrond)
 • Kleur- en materiaaladvies**
 • Advies m.b.t. productkeuzes**
 • Digitale presentatie (welke per email wordt toegestuurd)
 • Mondelinge toelichting van het ontwerp
 • Meerwerk tegen gereduceerd uurtarief à € 65,- (in geval van vervolgvragen en/of evt. aanpassingen)
Pakketprijs: € 629,-

3D interieuradvies pakket*

Heb je buiten het uitgewerkt plan op papier in de vorm van een 2 dimensionale plattegrondtekening van het interieur ook behoefte aan 3 dimensionale aanzichten. Dan sluit dit hier naadloos op aan. Naast de 3D aanzichten en de plattegrondtekening is hierbij ook kleuradvies en materiaalgebruik inbegrepen. Tevens worden er mogelijke producten opgenomen welke gebruikt kunnen worden om het ontwerp te realiseren. Van dit alles krijg je buiten de mondelinge toelichting ook een digitale presentatie zodat je tijdens de realisatie van het ontwerp hier makkelijk op terug kunt vallen. Dit bestaat uit:
 • 3 Dimensionale aanzichten
 • 2 Dimensionaal interieurplan (plattegrond)
 • Kleur- en materiaaladvies**
 • Advies m.b.t. productkeuzes**
 • Digitale presentatie (welke per email wordt toegestuurd)
 • Mondelinge toelichting van het ontwerp
 • Meerwerk tegen gereduceerd uurtarief à € 65,- (in geval van vervolgvragen en/of evt. aanpassingen)
Pakketprijs: € 1049,-

Interieuradvies op basis van uurtarief

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op basis van uurtarief advies te krijgen. Wanneer er meer dan 8 uur advies besteed zijn geldt het gereduceerde uurtarief voor de opvolgende uren. Dit bestaat uit:
 • Advies van interieurarchitect Margit Kengen
Uurtarief: € 76,-
* Deze pakketten zijn gericht op het ontwerp van één functie / ruimte / vertrek. ** Hierbij werk ik met meubilair uit het hogere / design segment. Hier heb ik namelijk de productkennis van en tevens de ervaring en goede contacten met leveranciers en fabrikanten. De voorgestelde producten, stoffering en materiaalkeuzes liggen dan ook bij deze merken.

Extra opties en mogelijkheden

  • Tarief voor extra functie / ruimte / vertrek bij het 2D pakket is € 329,-
  • Tarief voor extra functie / ruimte / vertrek bij het 3D pakket is € 539,-
  • Tarief voor keukenontwerp is € 679,-
  • Tarief voor afgedrukt ontwerp & presentatie is € 65,-

Kilometervergoeding

Voor alle pakketten en diensten m.u.v. het kennismakingsgesprek geldt er een kilometer- / reistijdvergoeding van € 0,64 per kilometer. Deze wordt berekend op basis van de ANWB-routeplanner.