Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Luxe, luchtige fauteuil: De Don van Label

Luxe, luchtige fauteuil: De Don van Label

Written by margitkengen. Posted in Fauteuils, Woonkamer

label_don

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele fauteuil die luchtig vormgegeven is dan zou de Don van het Nederlandse merk Label wel eens een hele goede kandidaat kunnen zijn. Deze is in 2000 ontworpen door Gerard van den Berg. Hij heeft een hogere rugleuning en armleuningen maar doordat hij op een heel transparant onderstel staat neemt hij visueel weinig ruimte in. Voor nog meer comfort is er ook een bijpassende voetenbank bij de Don ontworpen.

label_don


Onder andere de prettige hoge rugleuning zorgt bij deze tijdloze fauteuil voor het comfort. Doordat de gehele kuip rank is vormgegeven krijgt hij een hele luchtige uitstraling. Zowel de rugleuning als de armleuningen en de zitting zijn verhoudingsgewijs dun maar door de opbouw van het binnenwerk van vormschuim bieden ze wel een goed zitcomfort. De zitting is voorzien van no-sag veren en aangevuld met een los zitkussen voor nog meer luxe.label_don

Het metalen slede-onderstel van geborsteld chroom draagt als het ware het geheel en zorgt voor nog meer openheid. De kuip leunt als het ware op dit iele onderstel. Doordat de slede is voorzien van transparante kunststof glijders met vilt kun je de fauteuil heel gemakkelijk een ander plekje geven in je kamer zodra de situatie daar om vraagt.De Don heeft een hoogte van 95 centimeter en is daarbij 87 centimeter diep. Hij is 72 centimeter breed en heeft een zithoogte van 44 centimeter. De hoogte van de armleuningen is 58,5 centimeter. Ondanks zijn hoogte neemt hij door zijn vormgeving visueel weinig ruimte in beslag waardoor je er niet heel erg veel ruimte voor nodig hebt. Ook in een kleiner interieur of in een leeshoekje kan hij in veel gevallen gemakkelijk worden geplaatst.

Maar je kan de Don ook combineren met een bestaande zithoek. Ook midden in de ruimte kunnen ze goed worden geplaatst door hun open vorm. Hou er wel rekening mee dat de zichtlijnen iets kunnen worden belemmerd door de hoge rugleuning. Vraag hierbij advies zodat je zeker weet dat de Don op de juiste plaats en in de juiste uitvoering in jouw interieur een mooie aanvulling is.

Bijpassend is er ook een voetenbank die je nog een stukje extra zitcomfort kan bieden. Deze heeft een breedte van 58 centimeter en is 46 centimeter diep. De hoogte van de voetenbank is 41 centimeter.


label_don

Met de bekleding van de Don bepaal je zelf de stijl van deze fauteuil. Heb je een interieur met natuurlijke materialen en kleuren dan zou een bruine leren uitvoering een warme element in je kamer kunnen zijn. Of een bruine of bruin-grijze stof al dan niet met een structuurtje of een patroon. Dit is volledig afhankelijk van de rest waar de Don bij komt te staan.label_don

Heb je een interieur waarbij de Don wel in het oog mag springen en hou je van kleur dan zou bijvoorbeeld leer in een warmrode kleur een goede keuze kunnen zijn. Zorg er wel voor dat de kleur van de fauteuil elders terugkomt zodat alle afzonderlijke delen bij elkaar gaan horen.label_don

In een minimalistisch interieur waar vooral zwart-, wit- en grijstinten de hoofdrol spelen kan de Don in het zwart leer een chique onderdeel vormen in het geheel. Tijdloos, strak en modern.Spreekt de verfijnde vormgeving van de Don je aan en heb je nog een mooi plaatsje voor hem in je interieur? Kijk dan welke kleur en uitvoering er het beste in het geheel past en win hierbij zonodig advies in.

Bronvermelding: www.label.nl

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.