Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Gordijnen met een strakke streepjes: Kendix Daybreak

Gordijnen met een strakke streepjes: Kendix Daybreak

Written by margitkengen. Posted in Raambekleding, Stoffering

kendix_daybreak

Natuurlijk zijn gordijnen praktisch, in de juiste dichtheide zorgen ze bijvoorbeeld voor privacy in huis. Nog een aantal andere voordelen zijn onder andere dat je er je lichtinval mee kan regelen, ze maken de ruimte sfeervoller en kunnen ze een bijdrage leveren aan het verbeteren van de akoestiek van de ruimte. Allemaal voordelen die je ook zou kunnen realiseren door het toepassen van de in-between gordijnstof Daybreak van Kendix.

kendix_daybreak


Deze kamerhoge stof is samengesteld uit 67% polyester en 33% katoen. De dichtheid van deze stof zit tussen die van vitrage en een overgordijn in, vandaar de naam ‘in-between’. Het patroon dat in deze stof zit is verdeeld in twee delen. Zo is er een horizontale baan met een hoogte van 76 centimeter. Deze is opgebouwd uit smalle, verticale streepjes. Dit patroon begint op circa 134 centimeter van de onderkant van de stof. In het midden van deze baan zit een nadrukkelijkere horizontale lijn.

Als aanvulling hierop zit een dun streepje op ongeveer 84 centimeter van de onderkant van de stof gemeten. Dit lijntje van ongeveer 1 centimeter hoog is opgebouwd uit blokjes / streepjes van dezelfde kleuren als de 76 centimeter hoge baan. Beide patronen hebben een rapport van circa 91 centimeter, dat wil zeggen dat het patroon telkens na 91 centimeter opnieuw begint.kendix_daybreak

Zo ontstaat er een evenwichtige verdeling tussen de witte basisstof en het al dan niet gekleurde patroon. Het onderste gedeelte is circa 84 centimeter waarna het circa 1 centimeter hoge streepje volgt. Dan is er weer een wit gedeelte van circa 50 centimeter hoog waarna de baan met een hoogte van circa 76 centimeter volgt. Doordat hierboven weer een baan witte basisstof zit van circa 84 centimeter hoog straalt het geheel een bepaalde rust uit.Let er bij het laten confectioneren wel op hoe hoog je de banen van het patroon wilt. Wanneer je meerdere ramen in de kamer hebt waar je deze gordijnstof wilt toepassen maar ze hebben niet allemaal dezelfde maat dan is het rustigst om overal de baan van het patroon op dezelfde hoogte te kiezen. Anders ontstaat er onnodig onrust in het geheel.

kendix_daybreak kendix_daybreak


Voor dit patroon heb je de keuze uit vijf verschillende kleuren / uitvoeringen. Heb je een minimalistisch interieur en wil je met de Daybreak kiezen voor een subtiel accent zonder dat dit nadrukkelijk aanwezig is dan is er de kleur 00.kendix_daybreak kendix_daybreak

Bij de kleur 08 laat je het patroon al wat meer aanwezig zijn maar is het nog steeds redelijk neutraal doordat er gewerkt is met een voorzichtig kleurenpalet.kendix_daybreak kendix_daybreak


Heb je een interieur waar een kleur in de gordijnen goed tot zijn recht zou komen dan zijn er drie mogelijkheden. De Daybreak 10, 40 en 60 vallen aanzienlijk meer op. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de kleur van de baan in het gordijn aan te laten sluiten bij de accentkleur die je gekozen hebt voor in je interieur.


kendix_daybreak kendix_daybreak kendix_daybreak kendix_daybreak


Met de gordijnstof Daybreak van Kendix kun je dus gordijnen met een patroon in je kamer toepassen maar tegelijkertijd een rustige uitstraling behouden. Je kunt kiezen om je accentkleur terug te laten komen in de gordijnen zonder dat ze heel dominant aanwezig worden in de ruimte. Zo blijven ze een tijdloos beeld vormen en door het af te stemmen met de rest van het interieur komt het geheel niet te veel op je af.

kendix_daybreak


Zou deze stof Daybreak ook een sfeervolle aanvulling kunnen zijn in jouw kamer?

Bronvermelding: www.kendix.nl

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.