Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Dubbele spiegel: de MirrorMirror van Functionals

Dubbele spiegel: de MirrorMirror van Functionals

Written by margitkengen. Posted in Overige

mdf italia_mamba

Veel mensen kijken nog gauw even in de spiegel voordat ze de deur uit gaan. Wil je daar een spiegel voor ophangen die anders is als anders? Kijk dan eens naar de MirrorMirror van Jan Habraken. Deze zit in de collectie van het Nederlandse merk Functionals.


De ontwerper, Jan Habraken, ontwerpt producten voor de specifieke, unieke situatie en de daarbij behorende vragen. Zo ontstaat er een goed doordacht en functioneel ontwerp dat verrassend effect heeft omdat er zowel over de vormgeving als de functionaliteit goed is nagedacht.


In de meeste gevallen kan je wel even een blik in de spiegel werpen als je weggaat maar dan zie je alleen de voorkant. Wil je weten of je haar goed zit dan wordt het als lastiger. Hier heeft dit ontwerp dé oplossing voor gevonden. In de grote spiegel zit een kleine handspiegel verwerkt.

functionals_mirror mirror functionals_mirror mirror

Door de magnetische achterzijde zorg je er voor dat de handspiegel na gebruik weer precies op zijn plek past. Hierdoor wordt hij één geheel met de grote ronde wandspiegel. Samen versterken ze elkaar tot één samenhangend ontwerp maar ook los zijn ze mooi om te zien en handig in gebruik.


functionals_mirror mirror

De ronde spiegel heeft een diameter van 60 centimeter en komt in zijn geheel 2,2 centimeter van de wand af. Doordat de 1,5 centimeter dikke wandbevestiging terugvalt ten opzichte van de spiegel is er niks dat af kan leiden van het ontwerp van de MirrorMirror. Hij heeft een subtiele en luchtige uitstraling.



functionals_mirror mirror

De handspiegel is in zijn geheel 24 centimeter hoog en 12,7 centimeter breed op het breedste punt. Het handvat is 2,7 centimeter en steekt 8,5 centimeter uit ten aanzien van de ronde wandspiegel.

Zowel de grote als de kleine spiegel worden gemaakt van 5 millimeter dikke spiegel met gepolijste randen, deze wordt gemonteerd op een 2 millimeter dikke metalen achterplaat. Bij de handspiegel wordt tegen deze achterplaat de magneet bevestigd om hem op zijn plek te kunnen hangen.



De afgeronde vormen en sierlijke lijnen zorgen voor een vriendelijke uitstraling bij deze bijzondere spiegel van Functionals.


functionals_mirror mirror

De enige materialen die je ziet zijn spiegel en wanneer je de handspiegel eruit haalt, zwart metaal. Dit zorgt er voor dat je hem gemakkelijk kan combineren met verschillende stijlen. Zowel bij modern, minimalistisch en strak als bij klassieker getint kan hij een mooie aanvulling zijn.

Lijkt het jou ook handig om met deze spiegel in de hal of badkamer, niet alleen je voorkant maar ook je achterkant te kunnen bekijken?

Bronvermelding: www.functionals.eu

Tags: , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.