Leunende bijzettafel: de Yeh Table van Menu

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Woonkamer

menu_yeh table

De verrassende bijzettafel Yeh Table staat op slechts twee pootjes. Een stukje van het blad is omgevouwen en leunt nonchalant tegen de wand. De luchtigheid die dit oplevert wordt nog eens benadrukt door het materiaal waarvan het gemaakt wordt: dun gepoedercoat metaal. Het is een ontwerp van de Kenyon Yeh die in Taiwan woont en werkt en het tafeltje zit in de collectie van Menu.


creation baumann_eluis

In de basis heeft deze bijzettafel een rond blad, een deel hiervan wordt gebruikt als steun om verticaal ergens tegen aan te kunnen leunen. Hij is er in twee maten waarvan de kleinste een hoogte heeft van 45 centimeter. De breedte van deze Yeh Table is 40 centimeter waarbij hij 32 centimeter diep is. Het grotere model heeft een hoogte van 71 centimeter en is daarbij 55 centimeter breed en 44 centimeter diep.menu_yeh table menu_yeh table

De Yeh Table High kan in slechts twee kleuren gekozen worden, in het wit of in het zwart.


menu_yeh table menu_yeh table menu_yeh table

De Yeh Table Low kan naast wit ook worden uitgevoerd worden in het ‘nude’, lichtgrijs en mosgroen.menu_yeh table

Natuurlijk kun je hem een mooi plaatsje geven in je woonkamer naast je bank voor je kopje koffie, een boek of tijdschrift of een mooie vaas bloemen. Je hoeft er niet groots voor te wonen aangezien hij heel erg luchtig is ontworpen. Ook in de slaapkamer kan hij als nachttafeltje functioneel zijn.

Als je veel ruimte hebt en er is nog een wand waarvan je nog niet weet wat je er mee moet doen, zet dan een aantal Yeh Tables naast elkaar. Door ze in dezelfde hoogte en kleur te kiezen krijg je een heel strak en rustig beeld. Je kunt het speelser maken door te variƫren in kleur en hoogte.

Zie jij deze leunende bijzettafel als aanvulling in je woon- of slaakamer? Kijk dan gauw welke kleur en afmeting er het beste past bij je wensen.

Bronvermelding: www.menu.as

Tags: , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.