Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Frisse gordijnen: de Yosh en Yosha van Kendix

Frisse gordijnen: de Yosh en Yosha van Kendix

Written by margitkengen. Posted in Raambekleding, Stoffering

kendix_yosh-yosha

Natuurlijk, met mooi weer en lange zomeravonden zul je je gordijnen veel minder vaak dicht doen omdat je van buiten en het uitzicht wilt genieten. Maar als er dan dagen tussen zitten met wat minder mooi weer dan kan je er met je gordijnen voor zorgen dat het er binnen alsnog zomers uitziet.Bijvoorbeeld met de Yosh en / of de Yosha van Kendix.

Deze twee stoffen sluiten naadloos bij elkaar aan. Zowel in het ontwerp als in de kleurmogelijkheden. Maar je hoeft ze natuurlijk niet samen te gebruiken, ook los van elkaar kunnen deze stoffen zeker een mooie aanvulling zijn in jouw interieur.


kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha

De print van beide stoffen komt overeen, door middel van een aquareltechniek is het patroon op het stof gedrukt. Aan de onderkant van deze gordijnstof is een border van geabstraheerde bloeiende sprieten en grassen digitaal gedrukt.

Het verschil tussen de Yosh en de Yosha is de dichtheid van de stof.kendix_yosh-yosha

Doordat het patroon alleen aan de onderkant van de kamerhoge stof is geplaatst blijft de uitstraling van de stof vrij rustig. Ook de herhaling van het patroon draagt daaraan bij. Bij de vormgeving van het patroon is er rekening gehouden met de herhaling van het patroon, om de circa 64 centimeter komt dezelfde afbeelding terug maar visueel loopt hij door.Zowel de Yosh als de Yosha hebben elk vier kleurmogelijkheden zodat je de gordijnen goed kan laten aansluiten bij de door jouw gekozen meubels die er bij in de buurt staan. Van subtiele zachte kleuren tot een wat meer opvallende rode kleur die wat meer opvalt. Door de kleur aan te laten sluiten in de lijn van de accentkleur(en) die je gekozen hebt gaan de gordijnen er helemaal bij horen en vormen de losse onderdelen één geheel.

kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha kendix_yosh-yosha

YOSH

kendix_yosh-yosha


Bij de Yosh wordt als basisdoek de kamerhoge stof Tinta uit de Kendix collectie gebruikt. Dit is een 100% polyester stof. Hierdoor is de Yosh een gesloten stof die wel nog licht doorlaat maar die zorgt voor meer privacy. Door het gewicht van deze stof, 549 gram per m1, is hij niet voorzien van een verzwaringskoord.


YOSHA

kendix_yosh-yosha


Hier wordt de stof Yo uit de collectie van Kendix als kamerhoog basisdoek gebruikt. Ook deze stof is een 100% polyester stof. Echter is dit gordijn een soepele en transparante stof. Dit is ook terug te zien aan het gewicht van de stof, dit is 120 gram per m1. Om de stof mooier te laten vallen wordt er door Kendix een verzwaringskoord toegepast.In de woonkamer voor een schuifpui of in de slaapkamer, als je de kleur van de Yosh en/of Yosha goed kiest kan je er veel verschillende ruimtes mee aankleden. En als je dan de gordijnstof gekozen hebt is het nog belangrijk om de juiste verwerking te kiezen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, laat je hierbij goed informeren zodat het eindresultaat wordt zoals je dat in gedacht hebt.

Heb je al een ruimte in gedachte die je wilt opfrissen met de Yosh of Yosha gordijnstof van Kendix? Hiermee haal je de zomer in huis, ook wanneer deze er buiten (nog) niet is.

Bronvermelding: www.kendix.nl

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.