Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Slanke bijzettafels: de Twin van Meme Design

Slanke bijzettafels: de Twin van Meme Design

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Woonkamer

meme design_twin

Wanneer je er voor kiest om met losse bijzettafels te werken in je interieur dan is het natuurlijk belangrijk dat ze bij de rest van het meubilair passen. Maar ook de flexibiliteit speelt hierbij een rol en dan is het handig als ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is bij de Twin van het Italiaanse merk Meme Design het geval. Dit ontwerp van Enrico Cesano is er in twee maten en je hebt de keuze uit maar liefst vijftien kleuren!


meme design_twin

De Twin heeft een heel dun blad waardoor hij heel minimaal aanwezig is. Het frame is iets opvallender en dit is meteen een eigenwijs onderdeel van het geheel. Dit bestaat uit één pootje dat verticaal onder het blad is geplaatst. Daarnaast zijn er, om de stabiliteit te verkrijgen, twee pootjes met een knik aan toegevoegd.

Dit zorgt er voor dat je de tafels ook heel goed over elkaar kan plaatsen met een overlap van de bladen, hierdoor heb je optimaal gebruiksgemak. Wanneer je niet alle ruimte van de tafelbladen nodig hebt kan je ze in een groepje bij elkaar plaatsen zodat ze minder ruimte in beslag nemen. Wanneer er bezoek is kan je ze allemaal los gebruiken en ze daar plaatsen waar ze nodig zijn.meme design_twin

Er zijn twee verschillende afmetingen waarvan de Twin Alto de hoge uitvoering is. Deze heeft een diameter van 45 centimeter en is daarbij 52 centimeter hoog. De lage wordt Twin Basso genoemd waarbij het blad een diameter heeft van 60 centimeter. Hierbij is het geheel 35 centimeter hoog.Het geheel is gemaakt van metaal en wordt helemaal in één kleur afgewerkt. Hierdoor ontstaat er een rustig geheel en vormen het onderstel en het blad overduidelijk één geheel. Doordat je voor de afwerking van het metaal de keuze hebt uit maar liefst vijftien kleuren kan je ze naadloos aan laten sluiten bij de rest van je interieur waardoor ze er helemaal bij horen. Een extra voordeel van deze kleuren is dat ze allemaal overeenkomen met een Ral-kleur zodat het afstemmen in het geheel nog gemakkelijker is.

meme design_twin meme design_twin meme design_twin


Natuurlijk zijn er neutrale kleuren als wit (ral 9010), grafiet (ral 7024) en zwart (ral 9005).meme design_twin meme design_twin meme design_twin

Passen de blauwtinten goed in jouw interieur dan zijn er bijvoorbeeld petrol (ral 5009), aquablauw (ral 6019) en hemelsblauw (ral 5024).meme design_twin meme design_twin meme design_twin

Maar ook kleuren als citroen (ral 1005), pompoen (ral 2004) en rood (ral 3000) zijn er mogelijk. Kijk hier voor het overzicht van alle kleuren.meme design_twin

Ben je op zoek naar een rustige uitstraling van de Twin tafels dan zou je er voor kunnen kiezen om ze allemaal in dezelfde neutrale kleur te kiezen of verschillende tinten die een niet te groot contrast vormen.meme design_twin

Wil je subtiel kleur terug laten komen in de combinatie van deze tafeltjes dan zou je rustige, niet te veel in het oog springende kleuren kunnen uitkiezen en deze aanvullen met één of enkele in een meer opvallende kleur die aansluit bij de door jou gekozen accentkleur in je interieur. Nog een stapje verder is de combinatie van verschillende kleuren binnen eenzelfde kleurenreeks als de accentkleur.


Is dit allemaal nog te rustig naar jouw smaak, hou je van kleur en mogen de tafels in het oog springen dan kan je er voor kiezen om elk Twin tafeltje een andere kleur te kiezen zodat het een kleurrijk geheel wordt.meme design_twin

Welke kleur of kleurencombinatie past er het beste bij jouw interieur? Bij twijfel kan je natuurlijk altijd advies inwinnen om met je mee te kijken zodat je uiteindelijk de juiste keuze maakt en de Twin tafels een goede en mooie aanvulling zijn in je kamer.


Zie jij al één of meerdere Twin tafeltjes van Meme Design bij jou in de kamer staan?

Bronvermelding: www.memedesign.it

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.