Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Decoratieve garderobehaken: de Fiocco van Meme Design

Decoratieve garderobehaken: de Fiocco van Meme Design

Written by margitkengen. Posted in Garderobe

meme design_fiocco

De garderobehaken Fiocco van het Italiaanse merk Meme Design kan je gebruiken als oplossing voor je volledige garderobe, hij kan echter ook een leuke aanvulling zijn op je bestaande garderobe. Dit geraffineerde ontwerp is ook zonder dat hij in gebruik is erg leuk om te zien. Hij is er in maar liefst 15 kleuren dus je bepaalt zelf de mate waarin hij opvalt.

De Fiocco is een ontwerp van Ettore Balbo van Officine Multiplo, een ontwerpstudio voor onder andere design en architectuur. Deze werd in 2007 opgericht en staat onder leiding van Francesca Di Noia, Mario Cipriano en Ettore Balbo.


meme design_fiocco

In 2015 werden deze haken met een haast grafische uitstraling ontworpen en sinds 2016 zijn ze terug te vinden in de collectie van Meme Design. Ze worden gemaakt van een dunnen metalen plaat van slechts 2 millimeter dik. Deze wordt vervolgens gevouwen tot het uiteindelijke ontwerp. In het midden, achter het logo van Meme Design, zit de schroef waarmee hij aan de wand wordt gemonteerd.meme design_fiocco

Hij is 39 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Daarbij komt hij in zijn geheel 7,5 centimeter van de wand af. Omdat ze niet ver de ruimte in komen zijn ze erg geschikt voor bijvoorbeeld een minder grote entree / hal. Zijn vormgeving zorgt er voor dat je hem op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan je jas, shawl of hoed over het bovenste gedeelte, de lus, hangen maar ook aan de onderste twee delen kan bijvoorbeeld een jas of tas worden opgehangen.meme design_fiocco

Door de eenvoud in de vormgeving wordt het ontwerp versterkt door er meerdere te combineren tot één geheel. Zo kun je ze, als je een rustige stijl hebt, naast elkaar op dezelfde hoogte en in dezelfde kleur hangen. Of meerdere naast elkaar in bij elkaar aansluitende tinten. Mag het wel wat minder strak dan kan je ze natuurlijk ook meer willekeurig een plekje op de wand geven.meme design_fiocco meme design_fiocco

Doordat je de keuze hebt uit vijftien kleuren is de kans erg groot dat er ook voor jou een kleur bij zit. Je kan de Fiocco dus goed afstemmen met de rest van de gebruikte kleuren en materialen in de ruimte waar je ze wilt hangen. De kleuren variëren van wit-, grijs- en natureltinten tot blauwtinten, roze, geel en rood.

Ze zouden een mooie en functionele aanvulling kunnen zijn in je hal maar vergeet ook zeker de slaapkamer of je kantoor niet.

Bronvermelding: www.memedesign.it, www.officinemultiplo.com

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.