Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Handige extra zitplaats: de Carry On van Offecct

Handige extra zitplaats: de Carry On van Offecct

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Overige

offecct_carry on

Wanneer je bezoek hebt kan het handig zijn om één of meerdere extra zitplaatsen te kunnen realiseren. Dit zou je kunnen doen met de Carry On van het Zweedse merk Offecct. Een compact en handig ontwerp van de Zweed Mattias Stenberg die in Stockholm zijn eigen ontwerpstudio heeft: Mattias Stenberg Architecture + Design. De Carry On kan in zowel stof als leer worden uitgevoerd. Zo kan je hem naadloos laten passen bij de rest van het meubilair.


offecct_carry on

Deze handige extra zitplaats wordt gemaakt van hout en koudschuim. Je kan kiezen voor een bekleding in één van de diverse stofsoorten of in leer waarbij standaard gebruik wordt gemaakt van Elmosoft leer. Wil je hem aan laten sluiten bij de rest van de gekozen kleuren dan kun je de Carry On het beste in een kleur kiezen die bij deze kleurenreeks aansluit. Maar gezien zijn compacte afmetingen leent hij zich er ook goed voor om de accentkleur uit je interieur in de bekleding van de Carry On terug te laten komen. Hij springt dan wat meer in het oog dan wanneer je in dezelfde kleurenreeks blijft.


Om er voor te zorgen dat de bekleding niet rechtstreeks op de grond staat is er gekozen voor een voetplaat waar hij op staat. Deze is van gelakt MDF.


offecct_carry on offecct_carry on

Het handvat is van wit gepigmenteerd essenhout die onder hoge druk in de vorm gemaakt wordt die nodig is. De details van de bevestiging zijn van zink. Dit zorgt voor een detail waarbij er contrast ontstaat tussen de warme uitstraling van het hout en de moderne strakke uitstraling van het zink. Ook de naden zijn een voorbeeld van vakmanschap en oog voor detail.offecct_carry on

De Carry On heeft een diameter van 45 centimeter, een hoogte van 45 centimeter en een zithoogte van 45,5 centimeter. Met de handgreep omhoog is hij 56 centimeter hoog en door hem omlaag te klappen wordt de Carry On 49 centimeter breed. Door deze compacte afmetingen staat hij niet snel in de weg en wanner je ruimte wilt besparen zou je ze, als een soort van totempaal, kunnen stapelen zodat het een object is wanneer ze niet los gebruikt worden.


offecct_carry on offecct_carry on

Naast het gebruik als extra zitplaats zou je de Carry On ook kunnen gebruiken als bijzettafel door er een dienblad op te plaatsen. Met meerdere bij elkaar wordt zijn vriendelijke vormgeving versterkt. Het natuurlijke element van de handgreep zorgt hierbij voor een natuurlijk accent in het rustige geheel.Van oorsprong is deze kruk ontworpen voor zakelijk en projectmatig gebruik. Om flexibiliteit te kunnen bieden binnen werkplekken en openbare ruimte, bijvoorbeeld een wachtruimte.

offecct_carry on offecct_carry on


Zijn vriendelijke, ronde vorm zorgt er voor dat je hem gemakkelijk bijplaatst en hij vriendelijk aanwezig is in de ruimte. Ook kan je hem door zijn vormgeving gemakkelijk in een loze hoek plaatsen wanneer je hem niet gebruikt.


Zie je één of meerdere van deze Carry On van Offecct al een mooi plekje innemen in je woonkamer, slaapkamer of hal?

offecct_carry on

Bronvermelding: www.offecct.se, www.mattiasstenberg.com

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.