Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kunstige, hangende boekenkast: de Frames van Palau

Kunstige, hangende boekenkast: de Frames van Palau

Written by margitkengen. Posted in Boekenkasten, Kasten

palau_frames

Ben je een liefhebber van boeken en wil je ze graag een onderdeel laten zijn van je interieur? Dan is de Frames van het Nederlandse merk Palau misschien wel de oplossing. De ontwerper Gerard de Hoop zorgt hiermee voor een mooi en bijzonder opgebouwd ontwerp dat je alle vrijheid geeft om je boeken tentoon te stellen in je kamer.

Daar waar een doorsnee boekenkast vaak vakken heeft met dezelfde breedtes en / of hoogtes bestaat de Frames uit negen verschillende vakken, elk met zijn eigen afmeting. Hierdoor bepaal je zelf of de boeken staand of liggend in een vak komen en heb je plaats voor zowel kleine als grote boeken. Hij is geschikt voor ondiepe boeken maar je kan er natuurlijk ook, als afwisseling, her of der een kunstobject in plaatsen.

palau_frames palau_frames


palau_frames

De Frames wordt opgebouwd uit een basisvorm waarvan er, met tussenruimte, drie achter elkaar geplaatst worden. Dit zorgt voor een grafische belijning in het geheel én voor de diepte om de boeken te kunnen plaatsen. En doordat de boeken horizontaal en verticaal geplaatst worden wordt dit grafische tintje nog extra benadrukt. De kleuren van de boeken zorgen dat het haast een kunstwerk lijkt, dat telkens wanneer er boeken uitgehaald worden of ingezet worden, er steeds anders uit ziet.palau_frames

Met deze bijzondere boekenkast kan je een nu nog saaie wand in je woonkamer aankleden. Of wellicht heb je een gezellig leeshoekje in je kamer dat je kan aanvullen met de Frames zodat je al je favoriete boeken direct bij de hand hebt. Maar natuurlijk kan je hem ook gebruiken in je werkkamer.De Frames boekenkast is 116 centimeter breed en heeft een hoogte van 96 centimeter. Daarbij komt hij 18 centimeter van de wand. Hij wordt gemaakt van 18 millimeter dik UV gelakt zwart MDF. Past deze uitvoering niet helemaal in jouw interieur dan zijn er op aanvraag ook andere kleuren mogelijk.


palau_frames

Zie jij deze boekenkast met zijn opvallende lijnenspel al bij jou thuis aan de wand hangen?


Bronvermelding: www.palau.nl, www.gerarddehoop.nl

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.