Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Spiegel met een extraatje: de Aperture van Tonelli Design

Spiegel met een extraatje: de Aperture van Tonelli Design

Written by margitkengen. Posted in Overige

tonally design_aperture

Een spiegel in je interieur heeft een aantal handige voordelen. Door de reflectie kan je een ruimte groter en lichter laten lijken dan hij daadwerkelijk is. Daarbij wil je natuurlijk ook dat hij mooi is om te zien. Allemaal punten waar de spiegel Aperture van het Italiaanse merk Tonelli Design voor zou kunnen zorgen.

Dit ontwerp van de Egyptische ontwerper Karim Rashid is in 2017 in de collectie opgenomen. De afgeronde vorm zorgt voor een vriendelijke uitstraling en kan worden uitgevoerd in standaard spiegelglas of gerookt spiegelglas. In beide gevallen in een dikte van 4 millimeter. Het vak dat er als uitsparing in is verwerkt zorgt voor een extraatje die kan worden gekozen in drie verschillende kleuren.

tonelli design_aperture


Dit vak in de spiegel zorgt als het ware voor een podium voor een kleurrijke accessoire, het souvenir van je mooie reis of een persoonlijke herinnering. Zo krijgt de spiegel een dubbele functie.


Modellen

tonelli design_aperture


Aperture A

De Aperture is er in twee afmetingen waarvan de kleinste een breedte en hoogte heeft van 108 centimeter. De diepte van het geheel is 16 centimeter. De uitsparing is 48 centimeter breed en heeft een hoogte van 18 centimeter. Deze is 14 centimeter diep.tonelli design_aperture

Aperture B

De indrukwekkende grote Aperture is maar liefst 200 centimeter breed en hoog en is daarbij 20 centimeter diep. Het vak in deze spiegel is 35 centimeter breed en heeft een hoogte van 70 centimeter. De diepte hiervan is 18 centimeter.Zorg er voor dat je voldoende ruimte hebt om de spiegel tot zijn recht te laten komen. Let daarbij ook op de diepte die hij nodig heeft. Doordat alleen de spiegel zelf de grote afmetingen heeft en de rest van het geheel terugvalt heeft de ontwerper er voor gezorgd dat de spiegel niet zwaar of log oogt..

Kleuren

Wil je het vak in de spiegel een rustige kleur geven zodat dat wat je erin plaatst extra opvalt dan zou je kunnen kiezen voor glanzend zwart of glanzend wit gelakt. Door een accessoire in een kleur te kiezen contrasteert het sterk met de achtergrond waardoor hij de aandacht krijgt. Mag ook het vak op zich de aandacht krijgen dan zou je voor glanzend roze kunnen kiezen.

Hetgeen je in de uitsparing plaatst wordt ook nog eens aangelicht door led-verlichting die aangaat door middel van een bewegingssensor.

tonelli design_aperture tonelli design_aperture


In een strak en minimalistisch interieur zou de Aperture van Tonelli Design door zijn afgeronde vorm een contrasterend, vriendelijk element kunnen vormen in het geheel. Heb je ook ronde vormen toegepast dan sluit hij daar bij aan. Geef hem een plaatsje in je entree of op een wand in de woonkamer waar hij het licht en de ruimte kan reflecteren en daarbij zorgt voor een plekje voor een kleuraccent.


Ben je op zoek naar een indrukwekkend element in je interieur dan zou deze imposante spiegel van Karim Rashid zo maar eens de blikvanger kunnen zijn.

Bronvermelding: www.tonellidesign.com, www.karimrashid.com

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.