Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Buitenplek voor kids: de picknicktafel Picnic van Fermob

Buitenplek voor kids: de picknicktafel Picnic van Fermob

Written by margitkengen. Posted in Buitenmeubilair, Design 4 Kids

fermob_picnic

Uiteraard gaan we met z’n allen met mooi weer lekker naar buiten. Genieten van de zon en lange dagen buiten zijn. De kinderen kunnen hierbij hun geheel eigen plek krijgen met het speelse ontwerp van Cyril Fuchs en Martin Lück. En wel aan hun eigen picknicktafel mét dak welteverstaan. De Picnic is te vinden in de collectie van het Franse merk Fermob en is verkrijgbaar in twee kleuren.

Afwerking

Voor de afwerking van deze picknicktafel Picnic kan namelijk worden gekozen uit de volgende vrolijke, frisse kleuren.

fermob_picnic


Aubergine

Deze uitvoering is wat subtieler aanwezig en de picknicktafel gaat wat meer op in een groene omgeving.


fermob_picnic


Lagoon Blue


Mag de tafel Picnic wat meer in het oog springen dan kan je kiezen voor de Lagoon Blue uitvoering. Deze frisse kleur steekt wat duidelijker af tussen het groen.Het ontwerp van dit zitje voor kinderen (adviesleeftijd 2+) wordt geheel in één kleur uitgevoerd waardoor het een rustige en strakke uitstraling heeft. Zo is er in de basis een sierlijk frame met vriendelijke bochten die alle onderdelen tot één geheel laat komen. Deze wordt vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en gepoedercoat in de door jou gekozen kleur. Aan het frame zijn een tafelblad en twee bankjes gemonteerd welke worden gemaakt van stalen platen.


En als bijzonder extraatje krijgt het geheel zijn eigen dak, gemaakt van een 100% acryl stof die uiteraard geschikt is voor buiten en water afstoot. Daarbij zorgt de UV-bestendige laag voor bescherming tegen de zon. En hij kan op 30 graden gewassen worden om hem op te frissen.


fermob_picnic fermob_picnic


Door het dak hebben de kinderen hun eigen plek en kunnen ze naar hartenlust spelletjes spelen, knutselen of hun boterham eten. Hun eigen huis in de tuin.

Afmetingen

Aan de zijde van de bank is het geheel 100 centimeter breed. De kopse kant is 110 centimeter en het geheel is 132 centimeter hoog.


fermob_picnic


Zie jij je kinderen al plezier hebben aan hun eigen picknicktafel in de tuin? En welke kleur Picnic zou je dan kiezen? Laat de zomer maar komen!

Bronvermelding: www.fermob.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.