Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Stijlvolle glazen tafels: de Amaca van Tonelli Design

Stijlvolle glazen tafels: de Amaca van Tonelli Design

Written by margitkengen. Posted in Bijzettafels, Salontafels, Sidetables, Woonkamer

tonelli-design_amaca

In de collectie van het Italiaanse merk Tonelli Design is een ontwerp te vinden van een glazen bijzettafel, salontafel en sidetable met een extra toevoeging: de Amaca. Bij dit ontwerp van de Italianen Fabio Calvi en Paolo Brambilla bepaal je zelf de uitstraling die het beste past in jouw interieur doordat je de uitvoering van het hangende element en de bevestiging hiervan, zelf kan kiezen.


tonelli-design_amaca

De Amaca van Tonelli Design heeft een strakke, minimalistische uitstraling waarbij de details erg verfijnd uitgevoerd zijn. Zoals de verbinding in verstek van de verschillende glazen delen en het bijzondere detail van de ophanging van het hangende gedeelte.De basis van de Amaca wordt uitgevoerd in extra helder glas. Daaraan wordt een hangend element toegevoegd dat 12 centimeter onder het blad hangt. Voor het materiaal van dit gedeelte heb je de keuze uit drie materialen.

tonelli-design_amaca tonelli-design_amaca tonelli-design_amaca


Wil je een natuurlijke uitstraling dan is er naturel of donkerbruin leer. Past het beter om de Amaca meer in het oog te laten springen en misstaat een patroon niet in jouw kamer dan is er een florale stof.Aansluitend kan je bepalen welke uitvoering van de steunen er het beste past in combinatie van het materiaal van het hangende element en in de ruimte waar je de Amaca wilt plaatsen. Hierbij geeft Tonelli Design je de keuze uit drie materialen.

tonelli-design_amaca tonelli-design_amaca tonelli-design_amaca

Zo is er de optie van roestvrij staal, een goede optie wanneer dit materiaal elders in het interieur terugkomt. Bij een interieur met natuurlijke kleuren en materialen zouden messing of koper een optie kunnen zijn. Deze zouden zelfs toegepast kunnen worden in een interieur met een klassiek tintje waarin dit materiaal ook elders is toegepast.


tonelli-design_amaca

Salontafel

De salontafel Amaca wordt uitgevoerd in glas met een dikte van 15 millimeter. Deze kan worden gekozen in twee afmetingen, beide met een hoogte van 35 centimeter. De kleinste is 130 centimeter lang en heeft een breedte van 70 centimeter. Heb je wat meer ruimte ter beschikking dan is er de grotere Amaca, deze is 150 centimeter lang. Deze is 80 centimeter breed en is 35 centimeter hoog.


tonelli-design_amaca

Bijzettafel

Binnen de Amaca-serie is er ook een bijzettafel ontworpen. Deze is vierkant en 50 bij centimeter waarbij ook de hoogte 50 centimeter is. Naast het gebruik als bijzettafel kan deze ook goed gebruikt worden als nachttafeltje. De Amaca bijzettafel wordt uitgevoerd in 12 millimeter dik glas.tonelli-design_amaca

Sidetable

Als laatste is er ook nog een Amaca sidetable. Deze bestaat uit 15 millimeter dik glas en is er in twee afmetingen. De kleinste hiervan is 120 centimeter breed en 45 centimeter diep. Hij heeft een hoogte van 80 centimeter. De grotere uitvoering heeft dezelfde diepte en hoogte maar is een stukje breder, namelijk 150 centimeter.De Amaca salontafel, sidetable of bijzettafel van Tonelli Design kun je als losse elementen in je interieur een plaats geven maar je kunt er ook voor kiezen om ze te combineren. Bijvoorbeeld een salontafel met de bijzettafels naast de bank. Of een sidetable tegen de wand of achter de bank wanneer die vrij in de ruimte staat in combinatie met de salontafel. Zorg er voor dat het geheel in evenwicht is en het niet te veel van hetzelfde wordt. Win hierbij zonodig advies zodat je weet dat de Amaca op de juiste manier een aanvulling gaat zijn in jouw interieur.

Weet je al welk model en welke uitvoering er het beste bij jouw stijl past?

Bronvermelding: www.tonellidesign.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.