Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Georganiseerde garderobe: de Cascando Hangon

Georganiseerde garderobe: de Cascando Hangon

Written by margitkengen. Posted in Garderobe

cascando_hangon
Met het wisselvallige weer heb je altijd meer dan één of twee jassen op de kapstok hangen. Maar al die jassen samen worden al gauw een rommelig geheel en je hangt er gemakkelijk meer jassen op dan dat eigenlijk past op de kapstok. Daar heeft de ontwerper Onno de Knegt iets slims op bedacht. Met zijn ontwerp Hangon, dat te vinden is in de collectie van het Nederlandse merk Cascando, zorg je voor een georganiseerde garderobe. Dit ontwerp is er in diverse afmetingen, uitvoeringen en materialen.

Hangon

Te beginnen met de Hangon 1, 2 en 3. Deze bestaan uit een bescheiden wandpaneel van 8 bij 8 centimeter, waarmee hij aan de wand wordt gemonteerd. Hierop is een aluminium gedeelte bevestigd dat – afhankelijk van het gekozen model – 1, 2 of 3 groeven heeft. Hierin komt de kledinghanger te hangen waardoor alle jassen netjes achter elkaar hangen. De diepte van de Hangon 1 is slechts 7 centimeter, de Hangon 2 is 11 centimeter diep en de Hangon 3 heeft een diepte van 15 centimeter. Let op dat de breedtes exclusief de jassen is die uitsteken ten opzichte van de garderobe.

cascando_hangon cascando_hangon cascando_hangon


cascando_hangon


Voor de uitvoering van de achterplaat kan je kiezen uit mat aluminium en eiken. Bij de uitvoering in mat aluminium is de stang voor de kledinghangers gepolijst aluminium. Deze kan goed aansluiten bij een modern of minimalistisch interieur of wanneer je juist veel kleur hebt gebruikt en daarom een kapstok zoekt met een rustige uitstraling.


cascando_hangon


Bij de eiken achterplaat heb je de keuze om deze stang voor de hangers uit te voeren in gepolijst aluminium maar ook in verkeerszwart en verkeerswit. Bij de combinatie van het eiken met de zwarte stang zorg je voor een meer robuuste en stoere uitstraling, zeker wanneer je de hangers ook in het zwart kiest. Wanneer je elders in de ruimte eiken elementen hebt of bijvoorbeeld een eiken vloer kun je er met de Hangon voor zorgen dat de onderdelen onderling verbonden worden tot één geheel. Bij de toepassing van de witte stangen krijgt de kapstok een warmere moderne uitstraling.cascando_hangon

Deze modellen zijn uitermate geschikt wanneer je weinig ruimte hebt of op zoek bent naar een aantal aanvullende plekken om je kapstok mee aan te vullen. Behalve in de entree / hal kunnen ze ook goed worden gebruikt in de slaapkamer of op kantoor.


Hangon Double

Heb je voldoende ruimte dan zou je kunnen kiezen voor de Hangon Double. Deze heeft een achterplaat met een breedte van 75 centimeter en 8 centimeter hoog. Ook bij dit model kan je kiezen voor mat aluminium of eiken. Deze achterplaat zorgt voor de verbinding tussen de twee aluminium stangen met de groeven waardoor er één geheel ontstaat.

De Hangon Double is er in vier verschillende uitvoeringen. Zo is er de Hangon Double 2, deze biedt plaats aan twee kledinghangers, aan elke aluminium stang eentje. Deze heeft een diepte van 7 centimeter. De daarop volgende maat is de Hangon Double 4, met plek voor vier jassen waardoor hij 11 centimeter diep wordt. De derde is de Hangon Double 6 waaraan je zes jassen kan ophangen, deze is 15 centimeter diep. En de laatste is de Hangon Double 8 waarbij er twee keer vier jassen aan opgehangen kunnen worden. Hierdoor is deze 19 centimeter diep.

Ook bij de Hangon Double heb je de keuze om de achterplaat uit te voeren in mat aluminium in combinatie met gepolijst aluminium. Of de achterplaat in eiken waarbij de stang gepolijst aluminium kan zijn of verkeerszwart en verkeerswit.

cascando_hangon cascando_hangon


De Hangon 1, 2, 3 en de Hangon Double 2, 4, 6 en 8 hebben het voordeel dat ze ook goed toe te passen zijn in een entree die wat smaller is. De jassen hangen namelijk gelijk met de wand waardoor ze slechts minimaal de ruimte in komen.

Hangon 7 & Hangon 12


Heb je voldoende ruimte in de ruimte waarin je de Hangon van Cascando wilt toepassen dan zou je ook nog een aantal andere modellen van deze serie kunnen overwegen. Hierbij hangen de jassen haaks op de wand waardoor ze meer ruimte in beslag nemen in de diepte.

De Hangon 7 en Hangon 12 hebben een garderobestang die uitgevoerd wordt in gepolijst aluminium en voorzien is van groeven waar de kledinghangers netjes in vallen. Maar mocht je dat willen dan kan de stang ook zonder deze kenmerkende groeven geleverd worden.

De Hangon 7 heeft een mat aluminium achterplaat en is daarnaast voorzien van een gehard glazen hoedenplank. Hij kan in twee breedtes geleverd worden, waarbij je bij de eerste zeven jassen kan ophangen. Hij is dan 50 centimeter breed, heeft een hoogte van 8 centimeter en is 35 centimeter diep. Let er wel op dat dit exclusief de jas is die uitsteekt ten opzichte van de kapstok. Heb je er behoefte aan om meer jassen op te hangen dan is er ook de Hangon 7 Large, een model dat geschikt is voor 12 jassen. De hoogte en diepte zijn gelijk (8 en 35 centimeter) en de breedte is 80 centimeter.

cascando_hangon cascando_hangon cascando_hangon


Binnen de Hangon serie is er ook nog de Hangon 12. Hierbij is er aan de stang plaats voor 7 jassen. Daarnaast heeft hij een hogere achterplaat welke plek biedt aan vijf haakjes voor bijvoorbeeld jassen, shawls en tassen. Deze heeft een breedte van 50 centimeter en is 35 centimeter. Door de achterwand is hij 27 centimeter hoog. De Hangon 12 Large is voorzien van twaalf groeven en dus twaalf jassen. Deze heeft acht haakjes op de achterwand als extra ruimte.

cascando_hangon cascando_hangon cascando_hangon


cascando_hangon


Bij zowel de Hangon 7 als de Hangon 12 kun je meerdere kapstokken onderling koppelen waardoor je er één groter geheel van kan maken wanneer de situatie daar om vraagt.Doordat er bijpassende kledinghangers zijn ontworpen sluiten ze naadloos aan bij het ontwerp en de functionaliteit van de Hangon garderobes. De dikte van de haak is zodanig gemaakt dat hij precies in de groeven van de garderobestang valt waardoor er een rustig en opgeruimd geheel ontstaan. De kledinghangers kunnen worden gekozen in verchroomd maar ook gepoedercoat wit of zwart. En zowel met een open haak als een gesloten haak. Ze zijn 44 centimeter breed en 17 centimeter hoog.

cascando_hangon cascando_hangon


Deze kapstok is dus, afhankelijk van welk model je kiest, geschikt voor de kleinere entree / hal maar ook wanneer je meer ruimte hebt in je entree / hal, slaapkamer of kantoor. Met de Hangon van Cascando bepaal je zelf voor hoe veel jassen je ruimtenodige hebt en het slimme ontwerp van de groeven zorgt daarbij voor een opgeruimd geheel.


Weet je al welk model en welke uitvoering er het beste past in jouw ruimte?

Bronvermelding: www.cascando.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.