Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Moderne koekoeksklok: de Nido van Progetti

Moderne koekoeksklok: de Nido van Progetti

Written by margitkengen. Posted in Overige

progetti_nido

Om bij de tijd te blijven is een mooie klok onmisbaar. Wil je een bijzondere klok die behalve de tijd aangeeft ook een esthetische aanvulling is in je interieur? Wellicht is de koekoeksklok Nido van de Italiaanse ontwerper Nazzareno Ruspolini, eigenaar van Nazzareno Ruspolini Design Studio, een passende optie. Dit ontwerp is te vinden in de collectie van het – eveneens Italiaanse – merk Progetti.


progetti_nido

De ontwerper heeft zich laten inspireren door de natuur en dit terug gebracht naar een vereenvoudigde uitvoering. Zonder overbodige details en met verfijning in zijn uitvoering blijft de herkenning van de ‘boomstronk’ duidelijk.progetti_nido progetti_nido

De basis van deze koekoeksklok is een cilinder waaraan een takje is toegevoegd waar vervolgens of een sierlijke manier een blaadje is toegevoegd. De basis is aan de bovenkant schuin aflopend, zoals een boom die door een houthakker is omgekapt. Deze schuinte biedt plaats aan de wijzers van de klok. Het speelse detail in het geheel is de koekoek die elk uur even een kijkje komt nemen vanuit zijn plekje in de ‘stam’.progetti_nido

De details van de Nido, de wijzers en het blaadje aan de tak, worden uitgevoerd in het koper. Dit past goed bij de gehele koekoeksklok én steekt mooi af tegen de basis die kan worden gekozen in het zwart of in het wit.progetti_nido

In het geheel is hij 24 centimeter hoog en door zijn zijtakje heeft hij een breedte van 20 centimeter. Wel handig om te weten is dat de klok Nido van Progetti is voorzien van een sensor waardoor de koekoek zich niet laat horen als het donker is en daarbij kan je ook zelf het volume instellen of volledig uitzetten. De klok werkt op batterijen.

Met de Nido koekoeksklok zorg je voor een bijzonder object om de tijd niet uit het oog te verliezen. Bijvoorbeeld op je bureau, op het dressoir, in de boekenkast of op de vensterbank.


Bronvermelding: www.progetti.life, www.nazzarenoruspolinidesign.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.