Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Sfeer voor buiten: de Luci Lights van Todus

Sfeer voor buiten: de Luci Lights van Todus

Written by margitkengen. Posted in Accessoires, Buitenmeubilair

todus_luci-lights

Wanneer het warm weer is en we graag buiten zitten dan wil je het daar ook graag gezellig maken om daar zo lang mogelijk van te genieten. In de collectie van het in Tsjechiƫ gelegen bedrijf Todus is een mooie accessoire te vinden voor in je tuin, op je balkon of dakterras. Dit ontwerp van het in het Belgische Maaseik gevestigde merk Studio Segers, zit sinds 2018 in de collectie. De Luci Lights zijn stoere lantaarns in vier maten en in twee verschillende uitvoeringen.

Afmetingen


– Luci Lights XL
Dit is de grootste binnen deze serie en heeft een diameter van 32 centimeter en heeft een hoogte van 49 centimeter.
– Luci Lights L
Deze is iets kleiner en heeft een diameter van 27 centimeter en is daarbij 41 centimeter hoog.
– Luci Lights M
Nog een beetje kleiner wordt een diameter van 22 centimeter en is 33 centimeter hoog.
– Luci Lights S
Dit is de kleinste van deze serie. Deze heeft een diameter van 17 centimeter en is daarbij 25 centimeter hoog.

todus_luci-lights todus_luci-lights

Materiaal

todus_luci-lights


Deze stoere lantaarns worden uitgevoerd in gepoedercoat rvs in de kleur antraciet. Een robuust en duurzaam materiaal dan daarnaast ook nog gemakkelijk schoon te maken is.

Daarbij is het UV-, vorst-, zeewater- en chloorwaterbestendig. Dus hij kan ook bij het zwembad gebruikt worden.

Uitvoering

Daarnaast zijn er twee verschillende opties voor de ‘kap’ van de lantaarns, deze hangt ook samen met de afmeting van de Luci Lights.


– Helder glas

todus_luci-lights


Zo worden de twee kleinste, de Luci Lights S en de Luci Lights M, uitgevoerd in helder glas. Deze uitvoering wordt gebruikt met een kaars.


– Steel mesh

todus_luci-lights


De Luci Lights M, L en XL worden uitgevoerd met een stalen stalen gaas. De uitvoering hiervan is gelijk aan de rest van de lantaarn, antraciet gepoedercoat rvs. Deze modellen worden geleverd inclusief een container voor de olie waar deze gebruik van maakt.

Toepassing

– Enkele
todus_luci-lights

Als enkel element kan de Luci Lights natuurlijk al een mooie aanvulling zijn op de sfeer van je buitenruimte. Wanneer je ze met meerdere bij elkaar plaatst versterken ze elkaar echter. Hierdoor springen ze meer in het oog en zullen ze meer indruk maken.


– Meerdere
todus_luci-lights

Wanneer je een rustige stijl heb zou je meerdere van dezelfde afmeting kunnen combineren. Bijvoorbeeld een aantal op de langwerpige eettafel, waarmee je de lengte ook nog eens benadrukt. Mag het geheel wat speelser ogen dan kun je verschillende afmetingen groeperen. Op de hoek van het terras of op een sidetable zorgen ze dan voor een warm en stoer element.


todus_luci-lights

Doordat in het ontwerp een beugel aan de bovenkant is meegenomen is er voor gezorgd dat de Luci Lights ook handig zijn in gebruik. Je tilt ze makkelijk op om ze te verplaatsen naar een andere plek.


todus_luci-lights

Zie jij jezelf al helemaal zitten op een mooie zomeravond, in je tuin, op je balkon of dakterras, samen met de Luci Lights die zorgen voor extra sfeer en warmte?

Bronvermelding: www.todus.cz , www.studiosegers.be

Tags: , , , , , , ,

Trackback from your site.