Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Werkplek, side-table of wandplank?: De Hold On van Gispen

Werkplek, side-table of wandplank?: De Hold On van Gispen

Written by margitkengen. Posted in Overige, Sidetables, Werkplek, Woonkamer

xavier lust_hold on

Dit minimalistisch ontwerp is van de hand van de Belg Xavier Lust die het in 2012 heeft otnworpen. In 2013 werd de Hold On opgenomen in de collectie van het Nederlandse merk Gispen. Dit super strakke product kan verschillende functies hebben. Hij kan dienst doen als werkplek, als side-table of als wandplank.

Door zijn sterke constructie en doordat de elementen extra steun hebben door de verticale poten op de grond kunnen ze aan elke wand gemonteerd worden. Het stalen geheel is in één kleur gelakt, te kiezen uit zwart of wit, waardoor de minimalistische uitstraling nog eens extra benadrukt wordt.

Hij is er in twee verschillende maten elk met zijn eigen functie-mogelijkheden. Het bureau heeft een breedte van 140 centimeter en is 70 centimeter diep. Door zijn hoogte van 74 centimeter is hij uitermate geschikt als werkplekje in de kamer of als kantoor aan huis.

xavier lust_hold on xavier lust_hold on

Dit bureau kan je heel gemakkelijk combineren met de side-table omdat deze een hoogte heeft van 100 centimeter. Hierdoor zorg je voor ruimte voor bijvoorbeeld je klappers of andere dingen die je direct bij de hand wilt hebben. Deze side-table heeft een breedte van 94 centimeter en is 30 centimeter diep.

Naast de coombinatie met de tafel is hij ook heel goed in zijn eentje toe te passen. Bijvoorbeeld in de hal, de slaapkamer of in de woonkamer als element om iets moois op te plaatsen. Een strak element waardoor alles wat er op geplaatst wordt alle aandaht krijgt. Wil je de side-table wat meer in het oog laten springen? Zorg dan voor contrast emt de achterwand. Geef de muur een kleurtje dat afsteekt tegen het wit of het zwart van de Hold On.

Door de minimalistische en pure vormgeving van deze elementen kunnen ze in verschillende interieurs gebruikt worden. Heb je een strak interieur met een basis in zwart- en wittinten dan zit je sowieso goed met de Hold On. Ben je een liefhebber van kleur dan kunnen deze elementen juist een rustpuntje zijn waarop je dan zelf weer iets met kleur kan plaatsen.

Heb je niet al te veel ruimte dan zijn deze modules ideaal, ze nemen relatief weinig ruimte in beslag en hebben een rustige, strakke en open uitstraling. Doordat ze alleen aan de muurkant poten hebben zijn ze heel transparant en lijken ze nauwelijks ruimte in beslag te nemen.

xavier lust_hold on xavier lust_hold on

Wanneer je meer ruimte tot je beschikking hebt kun je natuurlijk je creatieviteit loslaten op het gebruik van de Hold On. Je kunt meerdere elementen naast elkaar combineren, al dan niet met een ondieper element. Door ze los van elkaar te plaatsen ontstaat er een haast grafische indeling van de wand.

Dus woon je groot of klein, met sobere of juist felle kleuren, de kans is groot dat de Hold On ook in jouw interieur een mooie aanvulling kan zijn!

Bronvermelding: www.gispen.nl, www.xavierlust.com

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.