Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Bank met vele mogelijkheden: de Vic van Moome

Bank met vele mogelijkheden: de Vic van Moome

Written by margitkengen. Posted in Banken, Fauteuils, Woonkamer

b by indera_vic

Als je op zoek bent naar een specifieke afmeting voor je bank dan is het prettig als je deze zelf kan samenstellen. Dit is het geval bij de Vic van het Belgische merk B By Indera. Er zijn een heel aantal verschillende modules zodat je kan kiezen voor een fauteuil maar ook een héle grote bank kan samenstellen. Naar wens ook nog aan te vullen met extraatjes.En als opvallend element, een draaibare chaise longue!

De Vic is in 2012 ontworpen door Studio Segers, gevestigd in Maaseik, Belgie. Deze studio bestaat uit Wim en Bob Segers en is een familiebedrijf dat in 1989 werd opgericht. Dit gebeurde door Wim Segers, productontwerper, en Rita Westhovens die grafisch ontwerper is. Het team designers wordt in 2009 uitgebreid met Bob Segers, hun zoon en productontwerper, en Marjan Brants die grafisch ontwerper is. De combinatie van deze twee generaties zorgt voor een bijzondere combinatie van jarenlange ervaring met jong talent. Hiermee worden hun karakteristieke ontwerpen realiteit, waarvan de Vic er één is. Bij Indera zijn zij onder andere ook verantwoordelijk voor de Sintese, Week/nd en de Tailor Made.

b by indera_vic


Deze bank met vele mogelijkheden is te vinden in de collectie van By By Indera, een onderdeel van het Belgische merk Indera en is gevestigd in Dilsen-Stokkem, Belgie. De collectie van B By Indera bestaat uit stevige producten die een combinatie zijn van functionaliteit en comfort. Daarnaast moeten ze natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben, ze moeten zich in vele situaties thuis voelen en een eigentijdse, tijdloze en elegante uitstraling hebben.


Daarnaast is de Vic ook nog eens verrassend. Allereerst kun je er helemaal je eigen creativiteit in kwijt door je meubel zo samen te stlellen dat hij perfect aansluit in jouw specifieke interieur. Niet alleen wat betreft uitstraling maar ook de afmeting kun je zelf bepalen. Hierbij heb je de keuze uit één fauteuil en maar liefst 24 verschillende bank-elementen. Daarbij zijn er complete banken die variëren van 165 centimeter breed tot maar liefst 280 centimeter. Wil je wel de mogelijkheid om je benen omhoog te zitten dan kan dit natuurlijk ook met een losse voetenbank. Deze is er in twee formaten om je opstelling mee te complementeren. Dit is een minder ‘vaste’ opstelling en zo kan je ze ook gebruiken als salontafel door er een groot dienblad op te plaatsen.

Ook zijn er elementen met aan één zijde een armlegger en aan de andere kant een armdeel dat aansluit op een bank-element met een enkele armlegger zodat je er ook hoekbanken mee kan samenstellen. Of een bank met een chaise longue, waarbij je uiteraard zelf bepaald aan welke kant. De armlegger kan zowel links als rechts geplaatst worden. Eén van deze chise longues is zelfs draaibaar! Hierdoor ziet de bank er doorgaans uit als een bank met een chaise longue waarbij er voor één persoon ruimte is om de benen te strekken. Door de chaise longue te draaien ontstaan er twee zitplekken waar dit kan.

b by indera_vic b by indera_vic

De Vic biedt nog meer flexibiliteit, zo is er bijvoorbeeld een optionele hoofdsteun. Let er hierbij wel op dat dit een bank een iets zwaardere uitstraling geeft, zeker als de bank vrij in de ruimte staat. Ook zijn er drie hoogtes waaruit je kan kiezen voor het frame. Dit kan op 10, 13 of 16 centimeter worden uitgevoerd. Zo bepaal je dus weer een stukje je eigen ontwerp en comfort. Daarbij zijn er drie mogelijkheden voor het onderstel die allemaal worden uitgevoerd in het aluminium en worden afgewerkt in een matte, transparante lak. Er is een plat slede-frame, een strak plat pootje en een rond buisframe.

b by indera_vic b by indera_vic b by indera_vic

De basis van de bank, de rug- en armleuningen, is heel luchtig en dun uitgevoerd zonder dat dit zorgt voor minder comfort. Dit heeft ook als voordeel dat je optimaal gebruik kan maken van de zitbreedte van de bank. Ook de basis onder de zitkussens is smal uitgevoerd waarbij de relatief vaste kussens die er op liggen zorgen voor het zitcomfort. De rug wordt gevormd door losse kussens die een stukje contrast opleveren met de strakke buitenkant van de bank. Natuurlijk kun je de bank naar eigen wens nog aanvullen met sierkussen, bijvoorbeeld om er een kleur-accent in aan te brengen.

b by indera_vic b by indera_vic


Door alle mogelijkheden die deze bank Vic biedt kan je er dus een klassiekere uitstraling aangeven, bijvoorbeeld door te kiezen voor grote bank uitgevoerd in een leersoort die aansluit bij de rest van het meubilair…

b by indera_vic

… maar ook een moderne en een nog strakker beeld door hem in een stoere stof te kiezen en er een hele eigen opstelling van te maken, bijvoorbeeld met een al dan niet draaibare chaise longue. En door alle verschillende afmetingen kun je hem in vele interieurs plaatsen, ook als je wat kleiner woont. Let er dan wel op of de dieptemaat van 90 centimeter past in jouw ruimte.

b by indera_vic

Eigenlijk voor ieder wat wils dus! Stel je eigen zitcombinatie samen en geniet van het zitcomfort en de uitstraling van deze bijzondere bank van B By Indera.

NB. Het merk B by Indera is inmiddels aangepast naar Moome.

Bronvermelding: www.moome.be, www.studiosegers.be

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Ingrid

  |

  Ik heb interesse in de cognackleurige bank Vic, heeft u voor mij verkoopadressen doorlink werkt nl niet

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo Ingrid, bedank voor je bericht en je tip over de link. Ik heb het aangepast, het merk B by Indera is over gegaan in Moome. Verdere informatie heb ik je gemaild. Succes.
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • Jette van vlekken

  |

  Beste,

  Ik heb interesse in de bank Vic (cognac/leer). In welke prijs categorie valt deze bank?

  Alvast bedankt.

  Mvg.

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je vraag via de website Jette. Ik heb je een mailtje gestuurd met verdere informatie.
   Succes!
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

 • Kaatje Devoghel

  |

  Beste,

  Wij hebben interesse in de bank Vic. Zou de grote bank (kleur cognac, leer) ook verkrijgbaar zijn in een lichtgrijs leer?

  Met vriendelijke groet,
  Kaatje Devoghel

  Reply

  • margitkengen

   |

   Hallo Kaatje,
   Bedankt voor je vraag, ik heb je een mailtje gestuurd met de gevraagde informatie.
   Succes!
   Met vriendelijke groet,
   Margit

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.