Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Subtiele hanglamp in kleur: de IYO van Ferrolight

Subtiele hanglamp in kleur: de IYO van Ferrolight

Written by margitkengen. Posted in Hanglampen, Verlichting

ferrolight_iyo

Kleuraccenten in je huis fleuren je interieur op en zorgen er voor dat verschillende onderdelen een eenheid gaan vormen. Dit kan bijvoorbeeld ook met de subtiele hanglamp IYO van het Nederlandse merk Ferrolight die sinds 2013 in de collectie zit. Deze wordt standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium maar kan daarnaast in nog 12 kleuren gekozen worden waardoor je zelf kan bepalen welke er het beste past bij de accentkleur die je gekozen hebt in jouw woon- of werkkamer.

Ferrolight, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, is in 1999 opgericht door partners Ferdinand Verbeek en Marike Bertram-Verbeek. Zij hebben als doel minimalistische en tijdloze verlichting te ontwerpen volgens het ‘less is more’ principe. Hierbij is ook maatwerk geen probleem zodat er het meest optimale eindresultaat ontstaat.

ferrolight_iyo


De IYO is er in verschillende afmetingen waarvan de kleinste 120 centimeter lang is. Is deze te kort voor boven jouw tafel dan is er een lengte van 160 centimeter en mocht je een nog grotere nodig hebben dan is er zelfs een IYO van 200 centimeter. Deze hanglamp is geschikt voor boven een langwerpige tafel waarbij zijn slanke vorm de lengte van de tafel benadrukt.

Zijn diameter is maar 1,7 centimeter en in dit smalle armatuur, gemaakt van aluminium, zitten drie ledstrookjes verwerkt van elk 8 watt. Wanneer je de juiste wanddimmer toepast kan je deze lamp ook dimmen waardoor je zelf de lichtopbrengst kan bepalen. Kijk hier om te zien welke dimmers geschikt zijn.ferrolight_iyo ferrolight_iyo

Standaard wordt de IYO uitgevoerd in het geanodiseerd aluminium. Hierdoor geef je hem een stoere of zakelijke uitstraling, dit is helemaal afhankelijk van de omgeving waarin je hem hangt. Door metaal op andere plekken en in andere details terug te laten komen sluit de IYO hier naadloos op aan.


Op aanvraag en tegen een meerprijs kan je de IYO kiezen in één van de 12 aanvullende kleuren. Hierdoor laat je ze meer in het oog springen en laat je ze een accent vormen in je interieur. Heb je voor je kamer gekozen voor warme, natuurlijke kleuren en materialen dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor goud, champagne of brons.

ferrolight_iyo ferrolight_iyo


Heb je gekozen voor de blauwtinten en wil je met de IYO een fris accent toevoegen aan je interieur dan zijn er blauw en donkerblauw.Heb je een minimalistisch interieur en wil je dat de IYO hier helemaal bij gaat passen dan is er een zwarte, Ral 9016 wit gelakte en een titanium uitvoering.


ferrolight_iyo ferrolight_iyo

De IYO kan ook een vrolijke hanglamp boven je tafel worden door hem uit te voeren in het rood of oranje. Dus als je accentkleuren in die lijn zitten dan kan deze uitvoering hier goed bij passen. Ook de gouden kleur zou goed kunnen passen als je gele details en accessoires hebt.


ferrolight_iyo ferrolight_iyo

De kleur van de groene IYO past goed bij planten in de ruimte maar je zou de kleur ook terug kunnen laten komen in bijvoorbeeld kunst of decoratie op tafel.ferrolight_iyo ferrolight_iyo

Komen de aubergine en paarstinten al dan niet als accent, terug in je interieur dan is er paarse IYO die hier bij zou kunnen passen. Deze heeft een chique uitstraling en heeft een warme uitstraling door zijn kleur.Natuurlijk kan je de IYO een heel mooi plaatsje geven wanneer je veel plek hebt maar juist ook in de kleinere interieurs kan deze hanglamp een hele goede oplossing zijn. Doordat hij zo beperkt is van afmeting zorg je er voor dat alle zichtlijnen behouden blijven. Zo heb je met deze hanglamp wel veel licht maar neemt hij weinig plek in beslag.

ferrolight_iyo ferrolight_iyo

Welke kleur IYO past er het beste bij jou?

Bronvermelding: www.ferrolight.nl

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Elwyn

  |

  Goeden dag . Ik vind jullie lamp de IYO erg mooi en zou graag willen weten welke soort LED verlichting gebruikt wordt. Ik ben op zoek naar warmlicht en dimbaar.
  Hartelijke groet.

  Reply

  • margitkengen

   |

   Bedankt voor je aanvraag Elwyn, ik heb je een mailtje gestuurd met verder info. Succes!
   Met vriendelijke groet, Margit

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.