Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kunstige wandplank: de Randomissimo van MDF Italia

Kunstige wandplank: de Randomissimo van MDF Italia

Written by margitkengen. Posted in Overige

mdf italia_randomissimo

Ben je op zoek naar een stukje aankleding van een nu nog lege wand? Dan kan je dat oplossen met een wandplank. Hier kan je dingen opzetten die waardevol voor je zijn of boeken maar de wandplank alleen kan ook al voldoende zijn. De Randomissimo van MDF Italia is hier een goed voorbeeld van.

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


Dit ontwerp van Neuland Industriedesign uit 2015 zorgt met zijn minimalistische design voor een stukje kunst aan de wand. Alle overbodige details zijn weg gelaten waardoor hij rust uitstraalt. Hij wordt gemaakt van een stalen plaatmateriaal van 2,5 millimeter dik en kan worden afgewerkt in witte of grafiet-grijze poedercoat.


Modellen

De Randomissimo heeft twee modellen waarbij elk model een eigen formaat achterwand heeft. Uiteraard bepaal je zelf of je het vakje links of rechts wilt hebben. Dit zorgt voor nog meer flexibiliteit in het samenstellen van je compositie.

Randomissimo A

mdf italia_randomissimo


Deze is 55 centimeter breed en op het hoogste punt is hij 47,8 centimeter. De diepte van het geheel is 23 centimeter. Hij heeft een achterwand paneel waar mogelijk een accent gekozen kan worden in kleur. Deze is 34 centimeter breed en 6,8 centimeter hoog.



Randomissimo B

mdf italia_randomissimo


In deze uitvoering is het geheel 34 centimeter breed en 47,8 centimeter hoog. De diepte is gelijk aan model A, namelijk 23 centimeter. Bij dit model is er een achterwandpaneel van 18 centimeter breed en 13,8 centimeter hoog waarin mogelijk een kleur gekozen kan worden.


Achterwand

De achterwondjes worden door middel van magneten in het element geplaatst wordt en zijn voorzien van stof. Hierbij heb je de keuze uit zeven kleuren zodat je er voor kan zorgen dat de wandplanken perfect aansluiten bij de andere onderdelen in je interieur.


Wit – zwart

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


Met de achterwandjes in de Randomisso kan je zelf bepalen of je er extra aandacht op wil vestigen of juist voor een rustiger beeld wilt kiezen. Op een lichte wand en een witte achterwand springt hij niet in het ook maar door hierbij de wand een kleur te geven valt hij meer op. Dat wordt nog eens meer als je het frame in granietgrijs kiest.

Heb je een licht interieur met veel zwart en wit dan kan een witte Randomissimo met een zwarte achterwand hier goed bij aansluiten. Ook in dit geval zorg je er voor dat de strakke lijnen van de wandplank meer in het oog springen door de wand een kleur te geven.



Grijs – duifgrijs

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


Wanneer je een rustig interieur hebt waarin metaal en grijstinten terug te vinden zijn dan zouden de grijze of duifgrijze achterwanden hier wellicht niet misstaan. Afhankelijk van de kleur van de wand waartegen je ze plaatst en de uitvoering van het frame kan je al dan niet kiezen voor meer of minder contrast tussen de verschillende onderdelen.



Rood – geel – blauw

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


Wanneer je een liefhebber ben van kleur in je interieur of je wilt met deze endplanken van MDF Italia je accentkleur terug laten komen dan zijn er drie mogelijkheden. Rood voor een warme uitstraling, geel die kan zorgen voor frisheid en blauw kan een stoer accent vormen. In alle gevallen is het verstandig om de kleur elders terug te laten komen zodat er een lijn ontstaat tussen de verschillende onderdelen in de kamer(s).


Als je niet heel erg veel ruimte hebt kan je met één of twee elementen van de Randomissimo door zijn beperkte afmetingen en rustige vormgeving toch een bijzondere aanvulling realiseren om je kamer aan te kleden. Heb je meer ruimte dan kan je met verschillende elementen een compositie maken om nog meer impact te realiseren.

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


Belangrijk wanneer je deze strakke wandplanken met een grafische uitstraling gaat toepassen in je interieur is het evenwicht en de afstemming met de rest van je interieur. Laat bijvoorbeeld het lijnenspel naadloos aansluiten bij de architectuur van het huis. Of kies kleuren voor de achterwandjes die goed passen in het totale plan. Met de juiste vlakverdeling en het passende ontwerp van de Randomissimo zorg je voor een kunstwerk aan de wand. Vraag zonodig hulp bij het toepassen en / of samenstellen hiervan.

mdf italia_randomissimo mdf italia_randomissimo


mdf italia_randomissimo


Zie je één of meerdere Randomissimo’s al op een wand bij jou in huis? En weet je al in welke kleur en compositie gaan ze bij jou de eye-catcher worden?

Bronvermelding: www.mdfitalia.com, www.neuland-id.de

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.