Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Kubistische kastjes: de Boxes van Pastoe

Kubistische kastjes: de Boxes van Pastoe

Written by margitkengen. Posted in Kasten

pastor_boxes

Tijdens de beurs in Milaan in 2011 presenteerde het Nederlandse meubelmerk Pastoe een gloednieuwe kastenserie: de Boxes. Dit zijn kubistische kast-elementen in ontzettend veel verschillende maten en uitvoeringen waardoor je je eigen compositie kunt ontwerpen. Ze hebben een hele verfijnde uitstraling doordat het materiaal dat gebruikt wordt slechts 9 millimeter dun is.

Door dit dunne materiaalgebruik krijg je met de Boxes een luchtig beeld dat nog eens extra versterkt wordt doordat ze hangend aan de wand gemonteerd worden. Dit zorgt er voor dat je ze in vrijwel elke situatie een plaatsje kan geven. In een klein interieur kun je één of enkele elementen kiezen en wanneer je een grotere ruimte tot je beschikking hebt kun je een royalere compositie samenstellen.

Wat de minimalistische uitstraling van de Boxes nog eens versterkt is dat de rompen volledig zijn verlijmd. Hierdoor zijn er geen schroeven in het zicht en blijven de elementen heel puur van vorm. Alles wat je er in plaatst krijgt de aandacht. Dit kan variëren van boeken tot souvenirs.

pastoe_boxes


Bij de hoogtes heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 18, 27, 36, 54 en 72 centimeter. Daarbij zijn er drie breedtes mogelijk, namelijk 36, 54 en 72 centimeter. De diepte van alle elementen van de Boxes is 36 centimeter. Doordat de afmetingen van de modules zijn afgestemd op de Vision en Vision Elements kasten van Pastoe kunnen deze series onderling heel goed gecombineerd worden. Hierdoor ontstaan er combinaties van open en gesloten delen, al dan niet met contrasterende kleuren / materialen, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om het geheel af te stemmen op de opbergruimte die jij nodig hebt. Sommige dingen wil je nu eenmaal graag laten zien terwijl je andere dingen wel bij de hand wilt hebben maar niet in het zicht wil laten zijn.



Je kunt de meerdere elementen los van elkaar hangen om er een speels geheel van te maken of meerdere modules naast of op elkaar om er meer één geheel van te maken.

pastoe_boxes pastoe_boxes


pastoe_boxes

Bij de Boxes worden de rompen gecombineerd met achterwanden en iets terugvallende tussenwanden. Doordat je de romp, de achterwand en de plank / separatie elk een andere kleur / uitvoering kan geven kan je spelen met kleuren en materialen en bepaal je zelf het uiteindelijke totaalbeeld.



Voor de afwerking van de Boxes heb je de keuze uit een uitgebreide collectie lak-kleuren en daarnaast ook nog een aantal mogelijkheden fineer.

pastoe_boxes pastoe_boxes


Wil je de Boxes een warme uitstraling geven zodat ze bijvoorbeeld in een klassieker interieur of een modern interieur met natuurlijke accenten passen? Kies dan uit één van de acht fineer-soorten of een bruine of bruin-grijze lakkleur die goed aansluit bij het hout dat je al in je interieur hebt. Ook kan het een bijzondere combinatie zijn om een fineer te combineren met elementen in lak waardoor er een mooi contrast ontstaat of juist één lijn in kleur-tinten.


Kies jij lak of fineer voor de romp?

En hoe laat je de achterwand uitvoeren?

In dezelfde afwerking als de plank of juist niet?

Of wellicht hang je ze samen op met Vision of Visio Elements kastjes?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden… Ga zelf aan de slag en vraag zonodig advies om er voor te zorgen dat je straks een originele, passende en creatieve samenstelling hebt hangen met de Boxes van Pastoe.

pastoe_boxes pastoe_boxes pastoe_boxes


Bronvermelding: www.pastoe.com

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.