Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Strak en van klein tot heel groot: Inside vouwgordijnen

Strak en van klein tot heel groot: Inside vouwgordijnen

Written by margitkengen. Posted in Raambekleding, Stoffering

inside_vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen in veel situaties een warme aanvulling zijn. Van klassiek tot supermodern en minimalistisch. Van subtiele kleuren tot felle, frisse tinten. Van effen tot diverse patronen. Het Belgische merk Inside biedt een hele mooie, uitgebreide en strakke collectie vouwgordijnen waarbij het bijzonder is dat zij ook héle grote vouwgordijnen in de collectie hebben: de XXL collectie. En als zelfs díe nog te klein zijn dan is er ook nog een Maxi XXL collectie.

De vouwgordijnen van Inside hebben een hele strakke belijning. Dit komt door een techniek in de baleinen die zodanig wordt gemaakt dat de stof goed strak gehouden wordt wat zorgt voor de hele mooie, rechte lijnen. Deze baleinen worden gemaakt van glasvezel met als voordeel dat deze onvervormbaar zijn. Deze kunnen er, evenals de onderlat, gemakkelijk uit worden gehaald om de stof te kunnen (laten) reinigen. Dus ze zijn nog praktisch ook.

Door de keuze van de stof zorg je er voor dat het naadloos aansluit bij de stijl die jij hebt gekozen voor je huis en je interieur. Geef je de voorkeur aan effen stoffen dat kan maar er zitten ook een heel aantal stoffen met een patroon of structuur in de collectie.

inside_vouwgordijnen inside_vouwgordijnen

Je kunt zorgen voor een heel rustig geheel door de kleur van de vouwgordijnen in een zelfde kleur te kiezen als die van de muren. Zo ontstaat er één geheel en zorgen alleen de structuur van de stof en de baleinen voor een stukje contrast. Wil je de vouwgordijnen iets meer laten opvallen dan zou je kunnen kiezen voor ton-sur-ton. Kies een tint in dezelfde kleurenreeks als die van de muur maar kies de stof een aantal tinten lichter of donkerder.

inside_vouwgordijnen


Het kan ook een heel mooi beeld opleveren door de vouwgordijnen meer te laten opvallen door ze in een sterk contrasterende kleur of een accentkleur te kiezen die elders in het interieur ook is gebruikt.


Omdat dit in elke situatie anders is en bij elk wensen- en eisenpakket ook is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor de kleur van de stof. Maar ook de eventuele structuur of een patroon zijn dingen waar goed over nagedacht dient te worden. Win anders advies in bij een interieurarchitect zodat je de juiste keuzes maakt en de vouwgordijnen een goede en mooie aanvulling zijn op het bestaande interieur en goed aansluiten bij het huis.


Als je alleen een vouwgordijn plaatst denk dan goed na over de transparantie van de stof. Hang je ze op om het zonlicht te filteren of wil je je inkijk verminderen of helemaal geen inkijk hebben. Je zou het vouwgordijn natuurlijk ook kunnen combineren met een overgordijn in dezelfde stof. Om een stukje contrast te bereiken kun je het vouwgordijn en de overgordijnen met enkele tinten verschil kiezen. Zo horen ze wel goed bij elkaar maar krijgen ze elk de aandacht die ze verdienen.

Een combinatie van twee vouwgordijnen kan natuurlijk ook. Een transparante of half-transparante stof om overdag het direct zonlicht te filteren maar wel zo veel mogelijk licht binnen te laten. Door deze te combineren met een gesloten stof zorg je er voor dat er ‘s avonds geen inkijk is.

Wanneer je bij meerdere ramen in de ruimte vouwgordijnen wilt toepassen maar deze zitten niet allemaal op gelijke hoogte, let er dan op dat je er voor zorgt dat de baleinen allemaal op gelijke hoogte komen. Zo krijg je geen verspringingen in de strakke lijnen van de Inside vouwgordijnen en vormen ze mooi één geheel.

inside_vouwgordijnen


Heb je geen rechte ramen maar ramen met een speciale vorm dan kunnen ze hiervoor passende vouwgordijnen maken. Ook voor schuine ramen hebben ze een mooie oplossing.


inside_vouwgordijnen

Bijzonder in de collectie van Inside is de XXL-collectie zodat je ook voor grotere ramen kan kiezen voor vouwgordijnen. Denk hierbij aan maten tot 420 centimeter breed en 590 centimeter hoog. Zijn zelfs déze nog te klein dan is er de Maxi XXL-collectie. In een aantal stoffen kun je dan vouwgordijnen laten maken tot maar liefst 10 meter breed en 320 centimeter hoog!

Voor extra gebruiksgemak kun je de vouwgordijnen elektrisch bedienbaar laten maken. Dit kan met een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening en je kan het zelfs laten aansluiten op je eigen domoticasysteem.

Vallen deze strakke vouwgordijnen bij jou in de smaak?

Bronvermelding: www.insidebelgium.be

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.