Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Ingetogen garderobe: de Tubulus T van Van Esch

Ingetogen garderobe: de Tubulus T van Van Esch

Written by margitkengen. Posted in Garderobe

van esch_tubulus

Kapstokken zijn er in vele soorten en maten. Van heel erg opvallend tot subtiel en minimalistisch. De Tubulus van het Nederlandse merk Van Esch behoort tot die laatste categorie. Recht toe, recht aan, dat is de Tubulus ten voeten uit. Geborsteld roestvaststalen buis vormt de basis voor alle verschillende modellen. Hij is ontworpen door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan en heeft een aantal variaties.


van esch_tubulus van esch_tubulus

Heb je een nis waar ruimte is om je garderobe te realiseren dan is er de Tubulus TW. De roestvaststalen buis met een diameter van 3,2 centimeter wordt door middel van rozetten aan beide zijden tegen de wand gemonteerd. Deze rozetten worden uitgevoerd in hoogglans gepolijst roestvast staal. Er zijn standaardmaten van 70 tot 200 centimeter maar er is ook maatwerk mogelijk zodat je hem op maat kan laten maken voor de plaats in jouw huis.


Daarnaast is er de Tubulus T, deze wordt aan het plafond bevestigd. Doordat je alleen de strakke stalen buis met een diameter van 3,2 centimeter ziet en de staalkabels waaraan hij ophangt, krijgt dit model een hele minimalistische uitstraling. Ook de geborsteld roestvaststalen plafondbusje met een diameter van 2,5 centimeter sluiten hier naadloos bij aan. Hij is er in een lengte variërend van 70 centimeter tot zelfs 200 centimeter waarbij ze allemaal aan twee kabels ophangen.

van esch_tubulus van esch_tubulus van esch_tubulus


van esch_tubulus

Bij de Tubulus W heb je een roestvast stalen buis met een diameter van 3,2 centimeter maar deze garderobe biedt daarnaast ook plaats aan bijvoorbeeld shawls of tassen. Hij heeft namelijk een zijkanten en een bovenkant zodat er bovenop aflegruimte ontstaat. Dit gedeelte rondom kan worden afgewerkt met HPL in de kleuren zwart, grijs of wit zodat je het kan afstemmen met zijn omgeving. Hij is 38 centimeter diep, 15 centimeter hoog en is er in drie verschillende breedtematen: 80, 100 en 120 centimeter.



Wanneer je maar weinig ruimte hebt dan is er de Tubulus H die geschikt is voor één kleerhanger. Ook bij deze uitvoering heeft de buis een diameter van 3,2 centimeter en van geborsteld roestvast staal. De voorkant hiervan is hoogglans gepolijst en zijn diepte is 5,3 centimeter dus ze nemen niet veel ruimte in beslag. De Tubulus voor een enkele kleerhanger is er ook in een magnetische uitvoering, de Tubulus HK Magnéfique, waarbij het magneetgedeelte zwart is.

van esch_tubulus van esch_tubulus van esch_tubulus


van esch_tubulus

Je kan er ook voor kiezen om de Tubulus aan te schaffen inclusief één kleerhanger. Deze Tubulus 80 kleerhanger wordt dan uitgevoerd in blank gelakt beuken en de opengewerkte brede haak is van geborsteld roestvast staal en heet Tubulus H10K. Een verschil met de Tubulus H is dat hij een stukje dieper is namelijk 10 centimeter.



Doordat de vormgeving van de verschillende modellen Tubulus duidelijk één lijn heeft kun je er ook voor kiezen om verschillende te combineren. Bijvoorbeeld de Tubulus T of Tubulus TW die je aanvult met de Tubulus H die je lager hangt om kinderjasjes op te kunnen hangen. Hiermee blijft de eenheid behouden maar kun je wel verschillende functies combineren.

Je kunt er natuurlijk zelf kleerhangers bij uitzoeken maar er zijn ook twee kleerhangers speciaal ontworpen om te combineren met de Tubulus garderobes. Bij de Tubulus 80 bestaat de haak waaraan hij ophangt uit twee stangetjes van roestvast staal. Dit wordt gecombineerd met blank gelakt beuken wat zorgt voor een natuurlijk accent. Bij de kleerhangers Tubulus 100 heb je de keuze uit twee kleuren. Afhankelijk van de omgeving kun je bepalen of chique donkergrijs of subtiel wit een betere keuze is. De haak waaraan dit model hangt is van rvs.

van esch_tubulus van esch_tubulus van esch_tubulus


Afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt kun je kijken welk model er het best bij jouw plek past. Zowel in een grote hal als een gang met minder ruimte kun je de Tubulus goed plaatsen.

Door zijn rustige vormgeving en materiaalgebruik kun je de Tubulus garderobes eenvoudig toepassen. Om hem eenheid te laten vormen met de ruimte waarin hij hangt is het verstandig om het materiaal van de kapstok terug te laten komen in andere details. Bijvoorbeeld deurklinken, een spiegel of een trapleuning.

Past deze ingetogen kapstok bij jouw wensen, eisen en interieur?

Bronvermelding: www.van-esch.com

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.