Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Luchtig loungen: de Leaf Lounge van Arper

Luchtig loungen: de Leaf Lounge van Arper

Written by margitkengen. Posted in Buitenmeubilair

arper_leaf-lounge

Wil je in de zomer lekker buiten genieten van het mooie weer en ben je hiervoor op zoek naar een bijzonder vormgegeven fauteuil? De Leaf Lounge van het Italiaanse merk Arper kan dan een goede mogelijkheid zijn. Hij is heel erg luchtig en open vormgegeven zodat hij visueel weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt hem natuurlijk niet alleen buiten gebruiken maar ook binnen kan hij een hele mooie aanvulling zijn.

Dit model is in 2005 ontworpen door het Spaanse ontwerpbureau Lievore Altherr Molina. In zijn vormgeving is duidelijk te zijn waar hij zijn naam aan dankt. Het frame vormt de contouren van een blad inclusief de nerven waardoor er een heel bijzonder lijnenspel ontstaat. Omdat de stoel alleen uit stangetjes bestaat is hij uiterst luchtig waardoor je hem op heel veel plekken kan toepassen. Van buiten in de tuin, op het balkon of dakterras tot binnen in de woonkamer of slaapkamer. Daarnaast wordt hij ook projectmatig toegepast in restaurants, cafés en hotellobby’s.

arper_leaf-lounge


arper_leaf-lounge

Je kan voor de Leaf kiezen uit drie verschillende kleuren poedercoating. Heb je een heel minimalistische uitstraling in en om je huis dan kan de witte Leaf een hele strakke aanvulling zijn. Op een grijze of zwarte ondergrond steekt hij heel fris af en vormt het wit een helder contrast.


arper_leaf-lounge

Wil je de Leaf meer laten aansluiten bij de natuur dan is er een groene uitvoering. Ook in een huis met veel kleur kan dit een goede keuze zijn. Hiermee zorgt hij voor een fris en vrolijk element in de kamer of buitenruimte.


arper_leaf-lounge

Ben je meer een liefhebber van natureltinten en natuurlijk materialen en heb je bijvoorbeeld hout op de vloer binnen en/of buiten dan is hij er ook in mokka. Daardoor sluit hij goed aan bij zijn omgeving maar blijft zijn vormgeving in het oog springen.



Om het zitcomfort te vergroten is er ook een zitkussen van 46 bij 46 centimeter verkrijgbaar. Deze is er in het polyurethaan zodat je hem ook buiten kan gebruiken. Mooi detail bij dit kussen is dat ook hierop de nerven doorlopen, hij sluit dus naadloos aan bij de vormgeving van de fauteuil. Wanneer je de Leaf Lounge alleen binnen wilt gaan gebruiken dan is er ook een leren zitkussen, deze heeft een egaal oppervlak.

arper_leaf-lounge arper_leaf-lounge arper_leaf-lounge


Aan de voorkant van de zitting van de Leaf Lounge is hij 43,5 centimeter en de zitting loopt iets schuin waardoor de echte zithoogte lager is. Daarbij is hij 86 centimeter breed zodat je zelf kan bepalen hoe je er in wilt gaan zitten: rechtop met een boek, lekker onderuit of met je benen opgetrokken, alles kan. De diepte is 64,5 centimeter en hij heeft daarbij een hoogte van 70,5 centimeter. Zijn transparante vormgeving in combinatie met deze afmetingen zorgen er voor dat de ruimte zo open mogelijk blijft. Door de zo lang mogelijke zichtlijnen wordt het ruimtelijk gevoel zo groot mogelijk.

arper_leaf-lounge


Door zijn opvallende ontwerp past hij het beste in moderne interieurs en zijn luchtigheid zorgt er voor dat je niet eens heel groot hoeft te wonen. Ook in kleinere interieurs kan de Leaf Lounge een bijzondere aanvulling zijn. Het slede-onderstel waarop het blad lijkt te leunen versterkt de openheid van de fauteuil nog eens extra.



Als aanvulling op de Leaf Lounge fauteuil op het slede-onderstel is er ook een ligbed met dezelfde vormgeving.

arper_leaf-lounge arper_leaf-lounge


Het Leaf Lounge Daybed zorgt er voor dat je lekker languit kan liggen. Ook hierbij is aan het comfort gedacht, er is een kussen van 174 bij 55 centimeter met bijpassende nerven-structuur zodat hij perfect past bij het ligbed.


arper_leaf-lounge


Hij heeft een lengte van 161,5 centimeter en is daarbij 74 centimeter breed. De bovenkant van het liggedeelte is 31,5 centimeter en de totale hoogte is 79 centimeter. Maar ook bij dit model geldt dat hij visueel weinig ruimte in beslag neemt doordat hij helemaal open is. Pas als je het kussen er in legt springt hij meer in het oog en valt hij meer op.



Als je dan nóg niet genoeg hebt van het ontwerp van de Leaf dan zijn er ook nog twee soorten eetkamerstoelen mogelijk en bijpassende tafels.

arper_leaf-lounge arper_leaf-lounge arper_leaf-lounge


De Leaf Lounge is zo luchtig en transparant vormgegeven dat je hem heel gemakkelijk naar binnen of buiten kan nemen zodat je er het hele jaar door plezier van kan hebben!

Bronvermelding: www.arper.com

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

  • Petra Verdaasdonk

    |

    Super leuk,met name het leaf lounge daybed! Wij zijn erg benieuwd hoe die ligt.

    Reply

    • margitkengen

      |

      Hi Petra! Ja, hij is erg leuk hè?! Als je wilt weten of en waar hij in de buurt te zien is dan kan je dit navragen bij de Ton Minkels van de firma Beltane (info@beltane.nl). Succes en laat je even weten als je er in gelegen hebt? Groetjes Margit

      Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.