Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WarpMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-content/themes/yoo_subway_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 0

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Breadcrumbs is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in Warp_Sidebar is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/xqg5v3u2ayx5/public_html/wp-includes/functions.php on line 5477
Luchtige plantenbakken: de Plant Box van Ferm Living.

Luchtige plantenbakken: de Plant Box van Ferm Living.

Written by margitkengen. Posted in Overige

ferm living_plant box

Planten in je interieur zorgen voor een sfeervolle en natuurlijke aankleding. En als je zorg hebt besteed aan het vormgeven van je interieur dan wil je er ook voor zorgen dat de plantenbak hierbij past met zijn vormgeving en kleur. In de collectie van het Deense merk Ferm Living zit een luchtig model in zes kleuren: de Plant Box.


ferm living_plant box

Deze plantenbak staat op een heel luchtig frame waardoor je hem ook heel goed vrij in de ruimte kan plaatsen. Bijvoorbeeld als roomdivider of achter een bank die midden in de ruimte staat. Op die manier zorg je voor een visuele afsluiting zonder dat je de ruimte dicht maakt. De zichtlijnen lopen door het open frame aan de onderkant gewoon door wat zorgt voor een luchtig beeld. Door de keuze van de soort en de hoogte van de planten die je er in zet bepaal je in hoeverre je het zicht aan de bovenkant wilt onderbreken of juist niet.



Hij is er in ze verschillende kleuren waardoor je zelf bepaalt in hoeverre hij moet opvallen of juist niet. Wil je de Plant Box subtiel en tijdloos aanwezig laten zijn dan zou je kunnen kiezen voor de donkergrijze, grijze of zwarte uitvoering. Deze passen goed in een interieur met een rustige basis in zwart-, wit- en grijstinten. Of ze vormen een neutraal element wanneer je meer kleur hebt gekozen in je kamer.

ferm living_plant box ferm living_plant box ferm living_plant box


ferm living_plant box

Mag hij meer in het oog springen dan is er een blauwe uitvoering. Deze frisse kleur kleur zorgt voor een vrolijk accent in de ruimte. Deze kleur kan goed gecombineerd worden met warme, natuurlijke kleuren en materialen zoals naturel- en ecru-tinten en accenten in hout.



ferm living_plant box

Een andere kleur die wat meer opvalt is de okerkleurige Plant Box. Het groen van de planten die je er in kiest steken mooi af bij de kleur van de plantenbak.



ferm living_plant box

Als laatste is er een subtiele pastelachtige kleur, de Dusty Blue. Mooi om te combineren met zachtere tinten met subtieler contrast of laat ze een contrast vormen met lichtere en donkerdere pasteldingen in de rest van de ruimte.



ferm living_plant box ferm living_plant box

Wil je de planten de hoofdrol laten spelen plaats de bakken dan tegen een bank in eenzelfde kleur als waarin je de bak hebt gekozen. Of een paar tinten lichter of donkerder om er meer diepte in te krijgen. Plaats je de Plant Box in een lichte kleur tegen een donkerdere wand of andersom dan vallen ze meer op in de ruimte. Denk er goed over na wat er het beste aansluit bij jouw stijl, wensen en ruimte.



ferm living_plant box

Door de kleur van de Plant Box elders in de ruimte terug te laten komen zorg je voor eenheid. De verschillende elementen in dezelfde kleuren of kleurtinten vormen dan samen één geheel.



ferm living_plant box

Ze zijn 60 centimeter breed en 65 centimeter hoog. In de diepte nemen ze weinig ruimte in beslag, ze zijn slechts 25 centimeter diep. Hierdoor kunnen ze ook zeer geschikt zijn om toe te passen in een kleinere ruimte. Ook omdat ze een rustige uitstraling hebben doordat ze helemaal zijn uitgevoerd in één kleur gepoedercoat metaal. Het luchtige frame en de beperkte hoogte van de plantenbak zelf zorgt voor een open geheel waardoor ze niet zwaar ogen.



ferm living_plant box

Spreekt de vormgeving van de Plant Box je wel aan maar hou je niet van planten dan zijn ze ook heel handig voor het opbergen van boeken, tijdschriften of klein speelgoed.

Welke kleur past er het beste bij jou stijl en de gekozen materialen in de rest van je interieur? En waar ga je deze typisch plantenbakken met een typisch Deens design een mooi plaatsje geven?

Bronvermelding: www.fermliving.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.